Ajj witam.
Mam pytanie odnośnie zmiany szkoły. Bo sie na tym nie znam. Można się przenieś z technikum do technikum? Albo z technikum do liceum? Bo słyszałam że można ale jak jest się np.w 3 klasie to tą inną szkole się rozpoczyna od 2 klasy... Ale jak to jest w klasie pierwszej? Można się przenieś np.do momentu zakonczenia 1 semestru a w 2 już nie ? Czy jak?
Z góry dzięki za odp.;)
lista tematów
zmiana szkoły strona 2 z 3
hehe do picia to jakoś wszyscy się umieją zaprzyjaźnić:D
u mnie w klasie właśnie było tak że ludzie grupkami przychodzili do klasy i potem jakoś juz się nie dało zgrać, nawet na imprezę pożegnalną nie idzie połowa ludzi bo "nie chcą mieć już nic wspólnego z tą klasą"
zdarza się trafić;/
Konto usunięte: hehe do picia to jakoś wszyscy się umieją zaprzyjaźnić:D
u mnie w klasie właśnie było tak że ludzie grupkami przychodzili do klasy i potem jakoś juz się nie dało zgrać, nawet na imprezę pożegnalną nie idzie połowa ludzi bo "nie chcą mieć już nic wspólnego z tą klasą"
zdarza się trafić;/
no raczej tak ale to i tak nie zawsze
w mojej klasie tak samo było, ale nastąpił przełom w trzeciej klasie , gdy najwieksze cymbały zostały wyeliminowane w I i II klasie , i pozniej sie jakos zgralismy chociaz na koniec
, rozumiem mój kuzyn miał taką klasę , też nic nie chcą mieć wspólnego z byłą klasą
hehe a jak dyrka na zakończeniu powiedziała tekst w stylu " szkoła średnia to najlepszy okres w życiu człowieka" to po prostu padłam
jakie to życie będzie szare hehe
może lepiej by było jakby było więcej chłopaków, a tak to proporcje były dość zryte (29 dziewczyn i 4 chłopaków, w tym jeden gej)
Konto usunięte: hehe a jak dyrka na zakończeniu powiedziała tekst w stylu " szkoła średnia to najlepszy okres w życiu człowieka" to po prostu padłam
jakie to życie będzie szare hehe
u mnie to samo gadali ,
Konto usunięte: może lepiej by było jakby było więcej chłopaków, a tak to proporcje były dość zryte (29 dziewczyn i 4 chłopaków, w tym jeden gej)
no to ten gey nie miał w czym wybierac
u mnie właśnie było na odwrót , 6 dziewczyn 23 ch
tiaa miały dobrze yhmm , jedna gruba pseudonim "buła" , u nas dziewczyny nie były za piękne a poza tym były nieśmiałe więc nie miały tak dobrze jak sie wydaje
jak ja nie cierpię tych dupowłazów, pucybutów ::
Konto usunięte: tiaa miały dobrze yhmm , jedna gruba pseudonim "buła" , u nas dziewczyny nie były za piękne a poza tym były nieśmiałe więc nie miały tak dobrze jak sie wydaje
nooo to nasi chłopcy mieli lepiej niż dziewczyny u was
ja też na to się patrzeć nie da zwłaszcza że facet ma 50 lat