AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009 (pierwszy post)

witam..mam takie pytanie czy po ukonczeniu szkoły sredniej można sobie odrobic staż??
jeżeli tak to gdzie??

pozdro Aga
Maagdalena22
Maagdalena22
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czy po ukonczeniu szkoły sredniej można sobie odrobic staż?

Oczywiście, że można. Również się wybieram na staż. Można go odbyć w szkolnym sekretariacie, w przedszkolu.. W sumie to gdzie chcesz.
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: witam..mam takie pytanie czy po ukonczeniu szkoły sredniej można sobie odrobic staż?? jeżeli tak to gdzie?? pozdro Aga

w banku, w urzedzie gminy :tak:
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście, że można. Również się wybieram na staż. Można go odbyć w szkolnym sekretariacie, w przedszkolu.. W sumie to gdzie chcesz

dziekuje..:*

Konto usunięte
Konto usunięte: w banku, w urzedzie gminy

dzieki również...
pisalam na hyde...a tam pisza,ze jedynie w jakim sklepie..i łachaja..;/

a mam pytanie ile taki staż trwa?? 3 miesiace, 6miesiecy?? czy wiecej??
bo różne wersje juz słyszałam..???
Maagdalena22
Maagdalena22
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dziekuje..:*

A nie ma za co ;*

Konto usunięte
Konto usunięte: jedynie w jakim sklepie

Pewnie mówili o swoich ambicjach ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: a mam pytanie ile taki staż trwa?? 3 miesiace, 6miesiecy?? czy wiecej??

To chyba zależy gdzie, np tam gdzie ja sie wybieram to trwa 10 miesięcy. Ale są również 6 miesięczne. Można też staż przedłużyć, tzn jeśli pracodawca zechce ; )
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a mam pytanie ile taki staż trwa?? 3 miesiace, 6miesiecy?? czy wiecej?? bo różne wersje juz słyszałam..???

moja koleżanka była pół roku , ale tego to ja Ci nie powiem , nawet nie zamierzam się wybierać , za mało płacą .
Maagdalena22
Maagdalena22
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: za mało płacą .

Od czegoś trzeba zacząć. Jak masz odpracowany staż, później łatwiej znaleźć lepiej płatną pracę, bo masz już jakieś doświadczenie.
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Od czegoś trzeba zacząć. Jak masz odpracowany staż, później łatwiej znaleźć lepiej płatną pracę, bo masz już jakieś doświadczenie

tak samo uważam...:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie mówili o swoich ambicjach ;P

zapewne tak:)

Konto usunięte
Konto usunięte: za mało płacą .

od razu nie bedziesz zarabiała kokosów..ale zawsze cos:D
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Od czegoś trzeba zacząć. Jak masz odpracowany staż, później łatwiej znaleźć lepiej płatną pracę, bo masz już jakieś doświadczenie.

zależy jeszcze z jakim wykształceniem , bo po szkole średniej skończysz staż i dostajesz kopa w dupe i nie przedłużą umowy, tak jak mojej koleżance .
W Polsce nie ma dobrej płatnej pracy , u nas zawsze był kryzys
bo chyba nia sądzisz że 1500zl/msc to jest dobrze płatna robota ,
a poza tym u Nas to tylko wszystko po znajomości te dobre stanowiska rezerwują swojej rodzinie albo znajomym
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: od razu nie bedziesz zarabiała kokosów..ale zawsze cos:D

dostaniesz 600zl/msc wiec mie sie nie podoba ,
od czegos zaczac? w zeszłym roku na wakacjach pobierałem 1500zl /msc
czyli to jest lepsze niz 600zl
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zeszłym roku na wakacjach pobierałem 1500zl /msc

ja bylam za granica...i przez 1,5miesiacazarobiłam 7tysiecy...
tak wiec wiem co to pozadna kasa... i w tym roku tez tak jade..ale tylko max na 2 miesiace:)
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dostaniesz 600zl/msc wiec mie sie nie podoba ,

a cos trzeba od wrzesnia robic..ide na jakieś studium...;] ale jakis grosz tez by sie przydał bo nie bede siedziała na dupie:)
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bylam za granica...i przez 1,5miesiacazarobiłam 7tysiecy... tak wiec wiem co to pozadna kasa... i w tym roku tez tak jade..ale tylko max na 2 miesiace:)

no to skoro będziesz pracować na wakacjach za granicą , to po Ci staż skoro możesz załapać sie do jakieś roboty gdzie zarobisz więcej niż na stażu
SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a cos trzeba od wrzesnia robic..ide na jakieś studium...;] ale jakis grosz tez by sie przydał bo nie bede siedziała na dupie:)

a nie lepiej na studia :woot: ,
heh no raczej że się przyda , ja tam bym nie wysiedział i nie chciałbym żebrać o kasę rodziców
AgniesiA0320k
AgniesiA0320k
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lepiej na studia ,

ale skoro mam isc na byle jakie...to wole poczekac rok i poprawic mature..;/a i raczej z anglika nie zdałam;/

Konto usunięte
Konto usunięte: nie chciałbym żebrać o kasę rodziców

ja też nie mam zamiaru:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.