siemkaa :)
kto pomoze napisac opowiadanie??
pisac na gg ;*
czekam...
lista tematów
opowiadaniee
Franek obudził się jak co dzień o 7.45. Wstał, jego jeszcze śpiące nogi zaniosły go do łazienki. 'Franciszku. chodź na śniadanie' - usłyszał głos kobiety wołający go na coś czego domagał się jego żołądek. Lecz.. 'zaraz, to nie moja łazienka', spostrzegł nagle, 'co to za głos, gdzie ja jestem?' - myśli kołatały się w jego głowie i nie umiały dotrzeć do odpowiedzi. 'Jezu.. wczoraj nieźle dałem w palnik.. nic nie pamiętam... pewnie jest brzydka i stara... takie zawsze mi się podobają jak popiję' pomyślał zrezygnowany i wyszedł z łazienki. Wchodząc do kuchni, do której zaprowadził go zapach jajecznicy, ujrzał piękną kobietę, która wesoło spojrzała na niego mówiąc 'no chodź jeść głuptasie' i popijając przy tym kawę z kubeczka z jej imieniem. "ahhh, tak.. Maja... teraz pamiętam' - powiedział do siebie cichutko. A Maja włączyła kuchenny telewizorek, na Viva 3 Rihanna śpiewała coś o parasolce...
Konto usunięte: Franek obudził się jak co dzień o 7.45. Wstał, jego jeszcze śpiące nogi zaniosły go do łazienki. 'Franciszku. chodź na śniadanie' - usłyszał głos kobiety wołający go na coś czego domagał się jego żołądek. Lecz.. 'zaraz, to nie moja łazienka', spostrzegł nagle, 'co to za głos, gdzie ja jestem?' - myśli kołatały się w jego głowie i nie umiały dotrzeć do odpowiedzi. 'Jezu.. wczoraj nieźle dałem w palnik.. nic nie pamiętam... pewnie jest brzydka i stara... takie zawsze mi się podobają jak popiję' pomyślał zrezygnowany i wyszedł z łazienki. Wchodząc do kuchni, do której zaprowadził go zapach jajecznicy, ujrzał piękną kobietę, która wesoło spojrzała na niego mówiąc 'no chodź jeść głuptasie' i popijając przy tym kawę z kubeczka z jej imieniem. "ahhh, tak.. Maja... teraz pamiętam' - powiedział do siebie cichutko. A Maja włączyła kuchenny telewizorek, na Viva 3 Rihanna śpiewała coś o parasolce...
spojrzał na kalendarz. 3 maja, ostatni dzień długiego weekendu. "wiwat 3 maja"