margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod tym pojeciem kryje się jeden dialog podczas, którego musisz podac przepis na wykwintne danie i obrazek, na którym był ZNAK APTECZNY (taki czerowno - biały z kielichemi wężem )

:wtf: :szok2:
Kashrius
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13332
Kashrius
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Aniunia47: Pod tym pojeciem kryje się jeden dialog podczas, którego musisz podac przepis na wykwintne danie i obrazek, na którym był ZNAK APTECZNY (taki czerowno - biały z kielichemi wężem )

:crylol:
jak trafie takki obrazek albo 2 murzynów piorących w rzece to wychodze z sali :crylol: :superkupa:
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Kashrius
Kashrius: jak trafie takki obrazek albo 2 murzynów piorących w rzece to wychodze z sali

ale tutaj przesadzili, ja bym nie wiedziala co po polsku powiedziec a dopiero po angielsku...
o murzynach by sie jeszcze dalo cos powiedziec...
Kashrius
Kashrius
  7 maja 2009

snake is a satan symbol, and white cup it's a symbol polish party.. i tu by sie skonczyla moja wypowiedz.. chyba zebym pociągnął dalej cos w typie
we distinguish many type snakes, we have poisons snakes ,strangler snakes and plush snakes. all this snakes we can buy in the shop. :mrgreen:
moze byc? :woot:

wyzeej
wyzeej
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tutaj przesadzili, ja bym nie wiedziala co po polsku powiedziec a dopiero po angielsku...

przecież można lac wode, :D
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Kashrius
Kashrius: snake is a satan symbol, and white cup it's a symbol polish party.. i tu by sie skonczyla moja wypowiedz.. chyba zebym pociągnął dalej cos w typie we distinguish many type snakes, we have poisons snakes ,strangler snakes and plush snakes. all this snakes we can buy in the shop. moze byc?

hahahaa:crylol::crylol::crylol:
jak dostane ten obrazek to na pewno to powiem:ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: przecież można lac wode, :D

u mnie z tym ciezko jak jestem zestresowana:and:
ale cos tam sie da powiedziec:mrgreen:
Aniunia47
Aniunia47
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tutaj przesadzili, ja bym nie wiedziala co po polsku powiedziec a dopiero po angielsku...

Koleżanka mi powiedziała jak wyszłam, że to się nazywa chyba "protonefium" :woot:, a ten wąż to "Eskulap"
Podobno jak wyszłam to moja twarz była "obrazem bólu cierpienia" :mrgreen:
wyzeej
wyzeej
  7 maja 2009

Siusiak w obrazek, on jest tylko jeden, a rozmówki są trzy. :Ziober2:

Aniunia47
Aniunia47
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Siusiak w obrazek, on jest tylko jeden, a rozmówki są trzy.

Za obrazek i pytania do obrazka jest 6 punktów..
Kashrius
Kashrius
  7 maja 2009

mnie to najbardziej boli ze nie wiem jak te matury ustne w ogóle wyglądają :nielapie:

Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież można lac wode, :D

a co do kamiennych kregow i bialych mnichow to kolezanka powiedziala im ze sa to czciciele slonca a ubrani na bialo bo ten kolor przyciaga slonce:ziober2: komisja podobno nie wyrabiala ze smiechu :mrgreen:
Aniunia47
Aniunia47
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a co do kamiennych kregow i bialych mnichow to kolezanka powiedziala im ze sa to czciciele slonca a ubrani na bialo bo ten kolor przyciaga slonce komisja podobno nie wyrabiala ze smiechu

Ja bym też padła na ich miejscu, ale ważne, że wybrnęła..
wyzeej
wyzeej
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Za obrazek i pytania do obrazka jest 6 punktów..

Z jednej strony ta, ale z drugiej zasób słów do rozmówek musi być większy.
Na rozmówce raczej wody nie polejesz jak na obrazku.

Kashrius
Kashrius: mnie to najbardziej boli ze nie wiem jak te matury ustne w ogóle wyglądają

Nam niby nauczycielka robiła, ale ona dawała 5 czy 6 rozmówek i 2 obrazki, trzeba było to rozwalić w góra 20 min.
Albo 30 rozmówek na 2 lekcje, lub tez 8 obrazków.
Jammi1990
Jammi1990
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ważne, że wybrnęła..

no wlasnie, z obrazkow zawsze mozna jakos wybrnac bo kazdy na swoj sposob moze zinterpretowac to co sie na nich znajduje:P
wyzeej
wyzeej
  7 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: komisja podobno nie wyrabiala ze smiechu

Właśnie o to chodzi, komisja to też ludzie, trzeba dac w piec to dobry humor będzie sprzyjał ilości punktów.
Tak jak mój pies, zamiast przyjaciół. :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.