Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 98 z 256
champion: Spodziewałem się czegoś o klimacie, ew. gospodarka polski... a tam zadania w obrębie skał... ehh nieciekawie...
ja sie spodziewalam normalnych rzeczy i takich sie uczylam....
skad ja moge wiedziec jakie kroki sa w celu restrukturyzacji hut zelaza??
a tak mi zalezalo na winiku... bede szczesliwa jesli w ogole zdam...
Najbardziej dobija mnie zadanie, w którym trzeba opisac przykładowo 3 rzeczy w podpunktach a/b oraz c. Jednak punkt dostanę wówczas, gdy napiszę (odpowiem) na wszystkie 3 podpunkty...
Albo zadanie z wypisywaniem wyżów i niżów... :/
to jeszcze w miare jak dla mnie... dobily mnie te rafinerie w europie, osuwiska w polsce, konflikty jakichs plemion w afryce, itd.... nie jestem zla na siebie ze zawalilam ta mature tylko na idiotow co te pytania ukladali....
przez to moge sie porzegnac z normalnymi studiami....
Witam:) juz po geografi mam kilka pytan:) co wyszlo wam w 1zadaniu?oraz gdzie najsilniej wial wiatr?ii to o umieralnosci,ii i miastach ktore leza na wybrzezu czy sa to Delhi i rio de janeiro?
Konto usunięte: Witam:) juz po geografi mam kilka pytan:) co wyszlo wam w 1zadaniu?oraz gdzie najsilniej wial wiatr?ii to o umieralnosci,ii i miastach ktore leza na wybrzezu czy sa to Delhi i rio de janeiro?
podstawa... teraz zazdroszcze..
no mozliwe... chociaz w zeszlym roku podobno geografia byla najtrudniejsza w historii... teraz chyba ta dzisiejsza bedzie tak nazywana