margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

SzejkiemJestem
SzejkiemJestem
  5 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Osoby zdające matury 6 maja i w tym samym czasie mające urodziny mają prawo odmówić pisania,

czy to jakieś święto garncarza ? :woot:
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Ja poczytałem trochę te Vademecum i mam massssssęęęęę ściąg hahaha xD Najgorzej Angola się obawiałem, a na Wos to lajt..... Najgorszy stres był na polaku bo to taki festyn się robił hahah Uroczyście, pierwsza matura, jak to będzie.... A teraz już przyzwyczajeni jesteśmy ;]

BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Kolega nie w temacie najwyraźniej....

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009

Operonowskie Vademecum (nie robie reklamy:P) pochłonęłam w całości (dziś pod poduszką tez wyląduje:P) + jakieś arkusze porozwiązywalam + czerwona podwiązka jutro, może nie będzie tak źle;D

smencik
smencik
  5 maja 2009

Ja też vade Operonu przeczytałem w miarę :and: Nad podwiązką jeszcze muszę pomyśleć :woot:

BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Czerwonej podwiązki to ja kochana nie założę hahha ;D Arkusze ogarnąłem podobnie ;D Zawsze można zamówić naukę szybkiego uczenia się na allegro hahah ;D

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Nad podwiązką jeszcze muszę pomyśleć

buahaha podwiązka to najważniejsza "pomoc naukowa" na maturze ;D
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Czerwonej podwiązki to ja kochana nie założę

no wiesz co kto lubi ;D piszesz jeszcze coś prócz wosu?
smencik
smencik
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: buahaha podwiązka to najważniejsza "pomoc naukowa" na maturze ;D

Ciekawe czemu akurat w kolorze komuny :woot:
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Aby przypomnieć o upadku ZSRR ;]

smencik
smencik
  5 maja 2009

A ile jest czasu, na pisanie podstawy z WOSu? :woot: 2 godziny?

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A ile jest czasu, na pisanie podstawy z WOSu? 2 godziny?

:tak: (znaki)
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Nie mam aspiracji na pisanie czegoś jeszcze ;] Aaaa mam 19 lat ale to nie oznacza, iż nie zdałem ;] Wybrałem Technikum po prostu ;] Zywinia do tego, a więc potrafię gotować co jest na dodatek wielkim plusem dla kobiet i uważają to za całkiem sexy haha ;]

smencik
smencik
  5 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Nie mam aspiracji na pisanie czegoś jeszcze ;] Aaaa mam 19 lat ale to nie oznacza, iż nie zdałem ;] Wybrałem Technikum po prostu ;] Zywinia do tego, a więc potrafię gotować co jest na dodatek wielkim plusem dla kobiet i uważają to za całkiem sexy haha ;]

Brzmi to troszku jak ogłoszenie matrymonialne, a to jest temat o maturach :woot:
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Delikatny Offtopic ;] Ale wracając do kwestii matur... Co zawierają wasze ściągi na Wos?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.