margotka
margotka
  4 maja 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

Larusch
Larusch
  5 maja 2009

a ja firme windykacyjna,założe,dobra kryzysu długi wieksze:)...hmm ale jakos niechce zarabiac na cudzym nieszczesciu:P

Larusch
Larusch
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: doba
a nie dobra;)
smencik
smencik
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo moi znajomi twierdza,że nie ma podzialu...bo spisali kody tam jakies numerki..i,że nie ma:Pale juz nie wiem:) i mowia ze to nie test z gimnazjum;/

Pozdrów znajomych. Już od kilku lat jest tak na maturach, więc nie wiem w czym problem :and:
EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo moi znajomi twierdza,że nie ma podzialu...bo spisali kody tam jakies numerki..i,że nie ma:P

były różne wersje arkuszy, przynajmniej u mnie, a jak i u mnie to i gdzie indziej też pewnie.
hydeparkowy
hydeparkowy
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Do sejmu mnie nie ciągnie

na szczeblu samorządowym w sumie też mógłbym się sporo dorobić :D

BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Ale immunitet poselski sprawa niegłupia :D

i tak go zabierają jak jest potrzeba.
Larusch
Larusch
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo moi znajomi twierdza,że nie ma podzialu...bo spisali kody tam jakies numerki..i,że nie ma:Pale juz nie wiem:) i mowia ze to nie test z gimnazjum;/

Na 10000% jest,na wlasne oczy to widziałem...
smencik
smencik
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja firme windykacyjna,założe,dobra kryzysu długi wieksze:)...hmm ale jakos niechce zarabiac na cudzym nieszczesciu:P

Kredyty większe, ale nie ma ich też za co spłacać, więc jeżeli Twoja firma będzie miała słabą ściągalność, to to żaden interes wg mnie :and:
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009
Konto usunięte

Nie zrozumiałem tej wypowiedzi ;/
Larusch
Larusch
  5 maja 2009
BeztroskoProsto
BeztroskoProsto: Cytat: bo moi znajomi twierdza,że nie ma podzialu...bo spisali kody tam jakies numerki..i,że nie ma:Pale juz nie wiem:) i mowia ze to nie test z gimnazjum;/ Nie zrozumiałem tej wypowiedzi ;/

Też nie za bardzo wiedziałem o co chodzi:P
xXxAgusiaNMLxXx
xXxAgusiaNMLxXx
  5 maja 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tam mam zamiar piąć się po szczeblach dziennikarstwa

ja tez heh ;) zobaczymy co z tego bedzie ;)
Larusch
Larusch
  5 maja 2009

a tam w 2 zadaniu czy bedzie to Native Language to zaznaczyliscie prawda czy falsz??

BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

O ile dobrze pamiętam to fałsz.... Ci oprowadzający tłumaczyli.... A tam chodziło czy są nagrane wiadomości w różnych językach ;]

Larusch
Larusch
  5 maja 2009

a tam nie bylo przypadkiem,ze przewodnika nie mozna "wynajac"ale mozna sluchac w roznych jezykach/

BeztroskoProsto
BeztroskoProsto
  5 maja 2009

Jakbym arkusz dorwał to na spokojnie bym porobił to.... Nie pamiętam już tego ;/

EverybodyLies1
EverybodyLies1
  5 maja 2009

[BeztroskoProsto]O ile dobrze pamiętam to fałsz....

mhm, ja też tak miałam :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.