Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 232 z 256
Konto usunięte: A ten tego.. noo muszę Ci oznajmić, że często będe w DS2 bo moja kumpela tez w tym jest :D
hahah i to jest najlepsze patrząc na te wszystkie nasze przypadki bym się nie zdziwiła jakbym trafiła na tą koleżankę w pokoju
ostatnio byłam w szoku :O moja koleżanka dostała się na UG na ekonomię i tam na nk już jest 50 osób zapisane :O mieli już nawet jakieś spotkanie i podobno tam na roku same głupie tapeciary koleżanka świetnie parodiowała ich teksty, ale te Ci opowiem jak się spotkamy
Bananoowa: hahah i to jest najlepsze patrząc na te wszystkie nasze przypadki bym się nie zdziwiła jakbym trafiła na tą koleżankę w pokoju
no nie zaprzecze.. dobrałysmy się... :D
Nie trafisz na nią bo ona jest na 2 roku.. i już ma współlokatorki... wszystko ustalone...
Bananoowa: ostatnio byłam w szoku :O moja koleżanka dostała się na UG na ekonomię i tam na nk już jest 50 osób zapisane :O mieli już nawet jakieś spotkanie i podobno tam na roku same głupie tapeciary koleżanka świetnie parodiowała ich teksty, ale te Ci opowiem jak się spotkamy
Na polibudzie raczej wielu tapeciar nie powinnyśmy spotkac.. bo w koncu to męska uczelnia... a zreszta takie laski zazwyczaj są mało ambitne :D chociaż nigdy nic nie wiadomo :D
U mnie na forum się w koncu ozywili.. i tez juz planujemy spotkanie integracyjne na piwo :)
Konto usunięte: Nie trafisz na nią bo ona jest na 2 roku.. i już ma współlokatorki... wszystko ustalone...
a to szkoda, ale by było
Konto usunięte: Na polibudzie raczej wielu tapeciar nie powinnyśmy spotkac.. bo w koncu to męska uczelnia... a zreszta takie laski zazwyczaj są mało ambitne :D chociaż nigdy nic nie wiadomo :D
U mnie na forum się w koncu ozywili.. i tez juz planujemy spotkanie integracyjne na piwo :)
no właśnie:D mam nadzieję że takich tam nie będzie :D
hah za to u mnie forum wymarło my tak na zmianę
u mnie aż tak nie, ale teraz do liceum wchodzi rocznik mojej siostry i to są same tapeciary:O
Konto usunięte: a zajebiste :D na takich imprezach zawsze najlepsza zabawa... i w sumie najlepsi zanjomi ;P
no wierzę wierzę a kto gra? :D
Bananoowa: ogólnie jestem nerwowa, a jeszcze wczoraj byłam na siebie wściekła więc tak wyszło z tym przeklinaniem
dlaszego?
załatwiam miliardy spraw, ciągle gdzieś muszę łazić ;s jutro jeszcze tyranie, potem czwartek wolny i w piątek jadę do Poznania :)
ehhh bo jestem ślepa, głupia i w ogóle beznadziejna... po prostu ktoś jest na mnie zły a nie mam jak się wytłumaczyć
nie lubisz przeklinających dziewczyn?
Konto usunięte: załatwiam miliardy spraw, ciągle gdzieś muszę łazić ;s jutro jeszcze tyranie, potem czwartek wolny i w piątek jadę do Poznania :)
zabiegany jesteś :P to rozumiem czemu tu rzadko zaglądasz :D do Poznania?
hehe to tak w ramach przeprosin?