Wie ktoś może, czy na terenie śląska istnieje zaoczne liceum dla młodzieży? Albo chociaż wieczorowe?
Szukałam, ale znalazłam tylko te dla dorosłych...
lista tematów
zaoczne liceum dla młodzieży
volerangel: Wie ktoś może, czy na terenie śląska istnieje zaoczne liceum dla młodzieży? Albo chociaż wieczorowe?
Szukałam, ale znalazłam tylko te dla dorosłych...
Ja jestem z Katowic, jest jedno takie liceum zaoczne dla dorosłych "cosinus" W Katowocach na Al. Korfantego telefon- 7810710
btw, wystarczyło w necie poszukać ;>
dla dorosłych.
autorka tematu szuka liceum zaocznego dla młodzieży.
czytanie ze zrozumieniem bardzo fajna rzecz. ;-)
volerangel: Wie ktoś może, czy na terenie śląska istnieje zaoczne liceum dla młodzieży? Albo chociaż wieczorowe?
osobiście nie spotkałam się z takim liceum ;)
to wiem, że jest. Akurat moja kuzyka się akurat załapie może iść do dla dorosłych,ale wolałaby się uczyć z kimś w mniej więcej w swoim wieku,a nie z ludźmi koło 30 bo tam przeważnie takie osoby chodzą.
Słyszałam też,że jest jakaś szkoła dla młodych matek w częstochowie? czy też otym słyszeliście? macie może jakieś namiary na tą szkołe?
do tej pory byłam przekonana, że licea wieczorowe/zaoczne są skierowane do dorosłych... nie znam szkoły na Śląsku, która odpowiadałaby takim wymaganiom...
Kto ci powiedział, że w liceach dla dorosłych uczą się ludzie po 30? Ja znam wielu ludzi, którzy maja po 19 lat i tam, się uczą... Dlaczego? Bo są po zawodówkach, a chcą mieć jednak lepsze wykształcenie...
Konto usunięte: dla dorosłych.
autorka tematu szuka liceum zaocznego dla młodzieży.
czytanie ze zrozumieniem bardzo fajna rzecz. ;-)
z tego co jest napisane na stronce, ono jest dla dorosłych i młodzieży, chociaż nie wiem na 100% bo nie chodzę do takiego liceum ani nie mam znajomych którzy tam chodzą... ;)