Witam..
temat związany ze szkołą
jak radzicie sobie z rannymi pobudkami do szkoły ? o której wstajecie? możecie się wyspać,czy raczej wcześnie rano się zrywacie z łóżek ? ile czasu sie ogarniacie przed wyjściem/wyjechaniem ?
lista tematów
poranne do szkoły pobudki. strona 1 z 2
Konto usunięte: jak radzicie sobie z rannymi pobudkami do szkoły ? o której wstajecie? możecie się wyspać,czy raczej wcześnie rano się zrywacie z łóżek ? ile czasu sie ogarniacie przed wyjściem/wyjechaniem ?
źleee.
o 6:00-6:30
zawsze rano mam problem z wstaniem, choćbym poszła spać o 18. ;)
ze zjedzeniem śniadania i prostowaniem włosów ok. 1h., bez tego 15 min.
ustawiam budzik 20 min wcześniej niż powinienem wstać... Nastawiam się psychicznie na wstanie przez ten czas... Przy okazji budzik-> opcja drzemka lub dobudzanie co kilka minut... Za 3 dobudzaniem przewaznie wstaję
Konto usunięte: jak radzicie sobie z rannymi pobudkami do szkoły ? o której wstajecie? możecie się wyspać,czy raczej wcześnie rano się zrywacie z łóżek ? ile czasu sie ogarniacie przed wyjściem/wyjechaniem ?
czy do szkoły, czy gdzie indziej, poranne wstawanie nie jest dla mnie męczarnią.
mogę pójść spać o 4 i wstać o 6 bez problemu.
do szkoły wstaję o 6.45, tylko czasami koło 4-5 budzę się i sobie powtarzam lekcje.
wyjście do szkoły zajmuje mi około 10min.
wstawałem wcześnie bo musiałem dojeżdżać
więc wstawałem ekstremalnie najpóźniej jak się dało czyli zazwyczaj 6.50 (autobus o 7.00)
ogólnie wydaje mi sie że wystarczy mi sam fakt że leże
potrafiłem oglądać całą noc (np. NBA , czy Oscary i bez problemu wstać i iść do szkoły )
jak mam czas to długo
jak nie mam czasu to tylko się myłem i wychodziłem ;p
...Ignorance is bliss...
dzwoni budzik od razu wstaję,żeby znów nie usnąć
6.00
nie potrafię długo spać... w weekendy maksymalnie do 8.00
ok. 40 min czasem więcej jak trzeba
nastawiam sobie zawsze budzik wcześniej na 6, ogarniam się w 30-40min, a z tym ostatnim radzeniem sobie z wstawaniem to mam problem, rano w ogóle mnie chyba budzik nie budzi bo nie pamiętam żeby coś dzwoniło, dzisiaj znowu była taka sytuacja i dlatego tu siedzę znowu przegapiłam ważną lekcję
Jakoś sobie radzę. Jak mam na 8, to o 5.30 A jak na późniejszą to zależy.
Nigdy się nie wysypiam prawie. Hm, ok 2h.
To zależy od dnia, jednego nie mam problemu ze wstaniem a innego nie potrafię wstać bo mi się nie chce :P Wstaję w tygodniu koło 7 a w weekendy później. ;D Potrzeba mi mniej więcej godziny czasu na ogarnięcie się, uczesanie, zjedzenie śniadania itp.
ło... nie jest źle... :)
ja zawsze tak około 6:30 ;/
ja zawsze się wyśpię, ale nie pogniewała bym się jakbym mogła sobie z dwie godzinki dłużej pospać...
ja tak jak o 6:30 wstane, o 7:45 do szkoły wychodze to wychodzi na to że 1h i 15' się szykuje :/
Wstaję przeważnie o 8, bo oprócz piątku to mamy na 2 lekcję zawsze... albo nawet wcześniej, żeby się pouczyć rano, jak mi się wieczorem nie chce. Do szkoły wychodzę o 8. 45. Łatwo można policzyć
bardzo cieżko zwłaszcza po dłuższych przerwach od szkoły
o 6:20
Konto usunięte: możecie się wyspać,czy raczej wcześnie rano się zrywacie z łóżek ? ile czasu sie ogarniacie przed wyjściem/wyjechaniem ?
staram się kłaść o 22. Wtedy wstaję w miarę wyspana.
Mój plan jest zajęty do 7, bo o tej porze wychodzę na autobus :)