ggjaw
ggjaw
  22 kwietnia 2009 (pierwszy post)
hej, gimnazjaliści piszący dzisiaj test humanistyczny
jak wam poszło ???
sprawdzaliście sobie punkty ????
ja z z zadań zamkniętych (od 1 do 20) pytań mam 14 lub 15 pkt jak sądzicie to dobrze , ja myślę że nawet nieźle :)
(proszę bez zbędnych komentarzy)
pozdrawiam :)
djkasiula14
djkasiula14
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: djkasiula14: hehe, polski to mój żywioł,sporo przygotowywałam się do konkursów itp. więc coś tam w głowie zostało. :) Ale wbrew temu idę do liceum na profil matematyczno-fizyczny z chemią :) No tutaj to już totalnie podziwiam. Z matmy jestem w miarę dobra, będę miała zapewne 4 na koniec roku, ale w życiu nie poradziłabym sobie z rozszerzoną. I w dodatku ta chemia ... ;) Ja tam idę do humana :PP Chociaż polskiego nie lubię, ale to raczej wina nauczycielki ... :P

ja mam świetną nauczycielkę od polskiego, sporo wymaga, ale jest świetna. Na ostatniej lekcji przed egzaminem omawiała z nami wiersz "Prośba o wyspy szczęśliwe" i był na egzaminie :D Ja mam 5 z matmy, 5 z fizyki i 4 z chemii a z polaka 6. :)
ona268
ona268
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam świetną nauczycielkę od polskiego, sporo wymaga, ale jest świetna. Na ostatniej lekcji przed egzaminem omawiała z nami wiersz "Prośba o wyspy szczęśliwe" i był na egzaminie :D Ja mam 5 z matmy, 5 z fizyki i 4 z chemii a z polaka 6. :)

Co Ty ? Ale wam się udało xD Ja ten wiersz pierwszy raz na oczy widziałam :D
Wee, ja przy Tobie to widzę, że cienka jestem :D 4 z matmy, 3 fizyka, 3 chemia, polski 4. :) Ale za to 6 z WF :rock: Z polaka babka sporo wymaga, nie jest świetna i mnie nie lubi, o ;D
mysza662
mysza662
  22 kwietnia 2009

ja z zamknietych mam 15,16 / 20
sądziłam , ze lepiej będzie ale cóz no nie wiedizłąm kidy było powstanie listopadowe.
Gorzej będzie też z podaniem, bo nieuczylismy sie tego pisac;//
oczekiwaliśmy na zaproszenie lub ogłoszenie.
W rozprawce uzyłam takich przykładów jak:
Odyseusz,
Krzysztof Kolumb,
ten tekst o emigracji,
polacy emigrujący w czasie wojny itp
o Mojrzeszu, który z uwolnionym przez niego ludem wędrował

djkasiula14
djkasiula14
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Co Ty ? Ale wam się udało xD Ja ten wiersz pierwszy raz na oczy widziałam :D Wee, ja przy Tobie to widzę, że cienka jestem :D 4 z matmy, 3 fizyka, 3 chemia, polski 4. :) Ale za to 6 z WF Z polaka babka sporo wymaga, nie jest świetna i mnie nie lubi, o ;D

eee tam cienka, ja po prostu jestem trochę dziwna, bo w ogóle się nie uczę, a pamiętam dużo z lekcji. :) I nie jestem typową humanistką, bo lubię jedynie polski a historii czy wosu wprost nienawidzę :P
ona268
ona268
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: cóz no nie wiedizłąm kidy było powstanie listopadowe.

Ja też nie wiedziałam, ale udało mi się strzelić prawidłowo :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorzej będzie też z podaniem, bo nieuczylismy sie tego pisac;//

My podania się uczyliśmy, ale akurat nie było mnie na tej lekcji :ninja: No, ale udało mi się zapamiętać schemat podania, bo przepisywałam zeszyt :ziober2:
Konto usunięte
Konto usunięte: W rozprawce uzyłam takich przykładów jak: Odyseusz, Krzysztof Kolumb, ten tekst o emigracji, polacy emigrujący w czasie wojny itp o Mojrzeszu, który z uwolnionym przez niego ludem wędrował

Żeś walnęła tych argumentów :mrgreen:
djkasiula14
djkasiula14
  22 kwietnia 2009

Dobra, ja lecę, powodzenia na jutrzejszym egzaminie, połamania długopisów :) papa trzymam za Was kciuki :)

ona268
ona268
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eee tam cienka, ja po prostu jestem trochę dziwna, bo w ogóle się nie uczę, a pamiętam dużo z lekcji. :) I nie jestem typową humanistką, bo lubię jedynie polski a historii czy wosu wprost nienawidzę :P

Też nic się nie uczę w domu i pamiętam z lekcji, tak właśnie jest np. z matmą. Jeśli chodzę na lekcje, to to umiem, jak nie chodzę, to po prostu totalnie nic nie wiem. Ale na 5 nie mam szans, ogólnie moja klasa to jakieś takie beztalencia że tak się wyrażę i po prostu żeby mieć 5 z matmy, trzeba być kujonem, również z innych przedmiotów, tak więc 5 będą miały tylko 2 - 3 osoby na 23 :)
Z historii to ja praktycznie nic nie umiem, od podstawówki do 2 gim uczyła nas babka, która totalnie sobie nie radziła z nami i nic nie robiliśmy na lekcjach, tak więc totalnie nic nie pamiętam. To samo było z WOSem, ta sama babka i ten sam problem ... A mam zamiar iść na rozszerzony WOS i historię ... :and:
ona268
ona268
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, ja lecę, powodzenia na jutrzejszym egzaminie, połamania długopisów :) papa trzymam za Was kciuki :)

Również powodzenia i nie dziękuję ;)
Papa :bye:
mysza662
mysza662
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeś walnęła tych argumentów

a zle???
Ja napisalam na 2 strony, bo trzeba było na połowe napisać, a ja nie zauwazylam ze ta 3 strona to juz brudnopis..i pisalam pisalam..xD
ona268
ona268
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a zle??? Ja napisalam na 2 strony, bo trzeba było na połowe napisać, a ja nie zauwazylam ze ta 3 strona to juz brudnopis..i pisalam pisalam..xD

Nie no dobrze ;DD Ja dałam 3 argumenty i mi prawie miejsca zabrakło, a co dopiero 5 :mrgreen:
LissSsseK
LissSsseK
  22 kwietnia 2009

ja mam 15 lub 16 / 20 liczyłam na więcej ale cóż bywa ;/;/
w wypracowaniu za przykłam podałam lektóry
stary człowiek i morze , latarnik i ten pierwszy tekst :)

mysza662
mysza662
  22 kwietnia 2009

noom to dobrze..;p
mama nadzieje ze mi te otwarte pozaliczaja..heh niewiadomo kto jak oceni moje wypowiedzi;]

Gacia666
Gacia666
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: hej, gimnazjaliści piszący dzisiaj test humanistyczny jak wam poszło ???

chciałabym mieć taki test rok temu :woot:
HeavyTone
LukasMSC
LukasMSC
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eii zobaczcie to..!!

Jak to jest prawda i będziemy musieli pisać ponownie testy to się załamię.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.