gimnazaliści!!!!!!!!! strona 2 z 3
jak wam poszło ???
sprawdzaliście sobie punkty ????
ja z z zadań zamkniętych (od 1 do 20) pytań mam 14 lub 15 pkt jak sądzicie to dobrze , ja myślę że nawet nieźle :)
(proszę bez zbędnych komentarzy)
pozdrawiam :)
ja mam świetną nauczycielkę od polskiego, sporo wymaga, ale jest świetna. Na ostatniej lekcji przed egzaminem omawiała z nami wiersz "Prośba o wyspy szczęśliwe" i był na egzaminie :D Ja mam 5 z matmy, 5 z fizyki i 4 z chemii a z polaka 6. :)
Co Ty ? Ale wam się udało xD Ja ten wiersz pierwszy raz na oczy widziałam :D
Wee, ja przy Tobie to widzę, że cienka jestem :D 4 z matmy, 3 fizyka, 3 chemia, polski 4. :) Ale za to 6 z WF Z polaka babka sporo wymaga, nie jest świetna i mnie nie lubi, o ;D
ja z zamknietych mam 15,16 / 20
sądziłam , ze lepiej będzie ale cóz no nie wiedizłąm kidy było powstanie listopadowe.
Gorzej będzie też z podaniem, bo nieuczylismy sie tego pisac;//
oczekiwaliśmy na zaproszenie lub ogłoszenie.
W rozprawce uzyłam takich przykładów jak:
Odyseusz,
Krzysztof Kolumb,
ten tekst o emigracji,
polacy emigrujący w czasie wojny itp
o Mojrzeszu, który z uwolnionym przez niego ludem wędrował
eee tam cienka, ja po prostu jestem trochę dziwna, bo w ogóle się nie uczę, a pamiętam dużo z lekcji. :) I nie jestem typową humanistką, bo lubię jedynie polski a historii czy wosu wprost nienawidzę :P
Ja też nie wiedziałam, ale udało mi się strzelić prawidłowo :)
My podania się uczyliśmy, ale akurat nie było mnie na tej lekcji No, ale udało mi się zapamiętać schemat podania, bo przepisywałam zeszyt
Żeś walnęła tych argumentów
Dobra, ja lecę, powodzenia na jutrzejszym egzaminie, połamania długopisów :) papa trzymam za Was kciuki :)
Też nic się nie uczę w domu i pamiętam z lekcji, tak właśnie jest np. z matmą. Jeśli chodzę na lekcje, to to umiem, jak nie chodzę, to po prostu totalnie nic nie wiem. Ale na 5 nie mam szans, ogólnie moja klasa to jakieś takie beztalencia że tak się wyrażę i po prostu żeby mieć 5 z matmy, trzeba być kujonem, również z innych przedmiotów, tak więc 5 będą miały tylko 2 - 3 osoby na 23 :)
Z historii to ja praktycznie nic nie umiem, od podstawówki do 2 gim uczyła nas babka, która totalnie sobie nie radziła z nami i nic nie robiliśmy na lekcjach, tak więc totalnie nic nie pamiętam. To samo było z WOSem, ta sama babka i ten sam problem ... A mam zamiar iść na rozszerzony WOS i historię ...
ja mam 15 lub 16 / 20 liczyłam na więcej ale cóż bywa ;/;/
w wypracowaniu za przykłam podałam lektóry
stary człowiek i morze , latarnik i ten pierwszy tekst :)
noom to dobrze..;p
mama nadzieje ze mi te otwarte pozaliczaja..heh niewiadomo kto jak oceni moje wypowiedzi;]