hej, gimnazjaliści piszący dzisiaj test humanistyczny
jak wam poszło ???
sprawdzaliście sobie punkty ????
ja z z zadań zamkniętych (od 1 do 20) pytań mam 14 lub 15 pkt jak sądzicie to dobrze , ja myślę że nawet nieźle :)
(proszę bez zbędnych komentarzy)
pozdrawiam :)
lista tematów
gimnazaliści!!!!!!!!! strona 1 z 3
http://portalwiedzy.onet.pl/7136,1272447,,1553705,,arkusze_i_rozwiazania_z_egzaminu_gimnazjalnego_2009_czesc_humanistyczna,tematyczne.html
Zakładając, że będę miała wypracowanie na maxa i podanie, to ok 47 ;d Ale pewnie kilka pkt mi odejmą :P
Konto usunięte: xXxKopieCxXx:a gdzie sa odpowiedzi??
http://portalwiedzy.onet.pl/7136,1272447,,1553705,,arkusze_i_rozwiazania_z_egzaminu_gimnazjalnego_2009_czesc_humanistyczna,tematyczne.html
djkasiula14:zakładając, że będę miała wypracowanie na maxa to 45pkt :) A Wy?
Zakładając, że będę miała wypracowanie na maxa i podanie, to ok 47 ;d Ale pewnie kilka pkt mi odejmą :P
Ja liczę, że mi nie odejmą, na próbnym miałam maxa a ten temat bardziej mi podpasował :)
Konto usunięte: Ja liczę, że mi nie odejmą, na próbnym miałam maxa a ten temat bardziej mi podpasował :
Mi też właśnie podpasował ;D Najpierw się przeraziłam :D A potem to jakoś takiej weny dostałam, że nie wiem ;d
Jakich argumentów użyłaś ?
Ja Małego księcia, Robinsona Crusoe i pierwszą strofę tamtego wiersza ;PP
Konto usunięte: djkasiula14:
Ja liczę, że mi nie odejmą, na próbnym miałam maxa a ten temat bardziej mi podpasował :
Mi też właśnie podpasował ;D Najpierw się przeraziłam :D A potem to jakoś takiej weny dostałam, że nie wiem ;d
Jakich argumentów użyłaś ?
Ja Małego księcia, Robinsona Crusoe i pierwszą strofę tamtego wiersza ;PP
1.Mały Książe
2.Marek Kamiński
3.Wielka Emigracja
4.Edward Stachura-cytat "Wędrówką jedną życie jest cżłowieka"
:)
Konto usunięte: djkasiula14:1.Mały Książe
2.Marek Kamiński
3.Wielka Emigracja
4.Edward Stachura-cytat "Wędrówką jedną życie jest cżłowieka"
:)
Że też cytat znałaś
Podziwiam normalnie
hehe, polski to mój żywioł,sporo przygotowywałam się do konkursów itp. więc coś tam w głowie zostało. :) Ale wbrew temu idę do liceum na profil matematyczno-fizyczny z chemią :)
Konto usunięte: hehe, polski to mój żywioł,sporo przygotowywałam się do konkursów itp. więc coś tam w głowie zostało. :) Ale wbrew temu idę do liceum na profil matematyczno-fizyczny z chemią :)
No tutaj to już totalnie podziwiam.
Z matmy jestem w miarę dobra, będę miała zapewne 4 na koniec roku, ale w życiu nie poradziłabym sobie z rozszerzoną. I w dodatku ta chemia ... ;)
Ja tam idę do humana :PP Chociaż polskiego nie lubię, ale to raczej wina nauczycielki ... :P