Hej ;)
Potrzebuje zadań jak macie jakieś z przedmiotów scisych oprocz matmy bo jej mozna duzo w necie znaleśc!
Co powtarzaczie z geo i biol?
A slyszeliscie ze ma byc duzo zadan z fizyki??
lista tematów
Jutrzejszy egzamin strona 3 z 4
... Ide na profil matematyczno językowy...
:D:D:D
z fizyki i z chemii dużo zadań było rok temu bo przeglądałam na necie egzaminyod 2003 do 2008 roku jakie były. Wydaje mi się,że jutro będzie więcej biologii i chemii.
geografia - skala, obliczanie czasu, górowanie słońca. (...)
biologia - równania fotosyntezy i oddychania komórkowego.
taa, coś tam mówią, ale zobaczymy dopiero jutro.
stężenie procentowe, budowe atomu, prawo stałości składu, reakcje zobojętniania ? ( przynajmniej ja to mam zamiar powtórzyć. )
no jest sporo, lubia byc zadaania zwiazane z pradem otraz kosztem cos tam bla bla,
co do chemi powtarzam kwasy, sole i spalania,
z geogrqafi mam jakies stare testy to je przejze
z biologi rowniez w sumie to sama nie wiem co :]
majca to wzory i jescze raz wzory...
taak o tez mam taka nadzieje..chyba z ejakies łatwe pytania, ale takie bardzo łatwe..ja zadnych wzorów...chce isc do mat fiza a nieznam zadnych wzorów z fizy;// lol
mam nadziję ze będzei duzo zadan z matmy i jeszce jakies łatwe z innych przedmiotów.;]
oby nie bylo duzo liczenia bo mnie to dobija....;/
Konto usunięte: a na ile punktów liczycie? ja chciałabym mieć 20 ...jak na mnie to i tak byłoby dobrze bo z matmy jestem strasznie tępa...z części humanistycznej chciałbym mieć 40 a reszte odrobiłabym ocenami..
Ja liczę na 47pkt z matematyczno-przyrodniczego i na 45 z humanistycznego. Ale nie wiem jak to będzie...