Hej ;)
Potrzebuje zadań jak macie jakieś z przedmiotów scisych oprocz matmy bo jej mozna duzo w necie znaleśc!
Co powtarzaczie z geo i biol?
A slyszeliscie ze ma byc duzo zadan z fizyki??
lista tematów
Jutrzejszy egzamin strona 2 z 4
... Ide na profil matematyczno językowy...
:D:D:D
Wzory, wzory i jeszcze raz wzory. A tak to to liczę na budowę człowieka i na dużo chemi i biol... xD
Jedyne co robie na jutro, to powtarzam z gegry [obliczanie wysokosci slonca w danym dniu] wzory z matmy i wzory z fizyki. Nic wiecej nie zrobie.
Poza tym wieczorem zagram sobie znowu w Wormsy, puszcze Come, pomarze o motocyklu i rano bedzie mi sie myslało lepiej ;d
z geografii praktycznie nic, bo co mi da powtórzenie w jeden wieczór tego, czego nie nauczyłam się przez te 3 lata?
z fizyki to samo, moze jedynie powtorze sobie wzory na ruch jednostajny, gestość, spadek swobodny i inne duperele.
i mam nadzieje ze bedzie duzo biologii z 2 klasy ;D
Z geografii powtórze takie duperele jak obliczanie skali i wgl, bo szczerze mówiąc to nie bardzo pamiętam. I jeszcze z obliczaniem godziny, np... Która godzina jest w Warszawie jeśli gdzieśtam jest godzina 11.00... czy coś w tym stylu
Z biologi na pewno wzór fotosyntezy i oddychania, bo bardzo często to jest, budowe roślin i zwierząt też by wypadało przypomnieć i rozmnażanie.
Z chemii nie mam zamiaru nic robić i oby było jej jak najmniej... już wole żeby było dużo fizyki...o wiele bardziej lubie fizykę ;D Z fizyki to tylko wzorki z 1 klasy.
Z matmy wzory skróconego mnożenia, własności figur no i oczywicie BRYŁY ;/
Konto usunięte: Z geografii powtórze takie duperele jak obliczanie skali i wgl, bo szczerze mówiąc to nie bardzo pamiętam. I jeszcze z obliczaniem godziny, np... Która godzina jest w Warszawie jeśli gdzieśtam jest godzina 11.00... czy coś w tym stylu
To już powtórzyłam.
Konto usunięte: Z biologi na pewno wzór fotosyntezy i oddychania, bo bardzo często to jest, budowe roślin i zwierząt też by wypadało przypomnieć i rozmnażanie.
To też musze powtórzyć.;/ Ale chce żeby było więcej biologii niż chemii.;/
to też już za mną ; D
Teraz przypominam sobie wzory z fizyki ale kurde tak dużo ich było..;/