JeTAimeComa
JeTAimeComa
  21 kwietnia 2009 (pierwszy post)

Jutro piszemy z czesci humanistycznej [łaał pewnie nie wiedzieliscie o tym;d] .

Zadanie ostatnie-praca pisemna.
Co obstawiacie?

Rozprawka? Opowiadanie? Reportaż ? Charakterystyka ? itd...

Moja opinia:
Ja stawiam na rozprawke. Tzn tak bardzo chce zeby ją dali ze az w to wierze.
Charakterystyka rok temu wypadła słabo wiec tez moze być.
Opowiadanie - nie są aż tacy kochani
Reportaz - mało prawdopodobne

Pozdro !

fsdnfuhnsanvfosakc
fsdnfuhnsanvfosakc
  21 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jutro piszemy z czesci humanistycznej [łaał pewnie nie wiedzieliscie o tym;d] . Zadanie ostatnie-praca pisemna. Co obstawiacie? Rozprawka? Opowiadanie? Reportaż ? Charakterystyka ? itd... Moja opinia: Ja stawiam na rozprawke. Tzn tak bardzo chce zeby ją dali ze az w to wierze. Charakterystyka rok temu wypadła słabo wiec tez moze być. Opowiadanie - nie są aż tacy kochani Reportaz - mało prawdopodobne Pozdro !

Nie wiem co będzie, ja pisałam charakterystykę i to była porażka ;P
aga1012
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 25
aga1012
  21 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: farciarze :d w mojej szkole od rana ida przewodniczacy trzecich klas otwieraja sejf z dyra i sprawdzaja czy egzaminy nie zostaly naruszone ... rozdaja nam i dopiero myje otwieramy ;/

a u mnie wszyscy uczniowie zbierają się na sali gimnastycznej, przychodzą dyrektorki z testami i Nam je rozdają ;>

Nie staraj sie zrozumieć wszystkiego,bo wszystko stanie się niezrozumiałe...

PhantasieSchlaf
PhantasieSchlaf
  21 kwietnia 2009

Pisałam test w zeszłym roku.
Całą 3 klasę ćwiczyliśmy rozprawki.
Mimo tego, większość napisała dobrze, bo sami przyznajmy, było to lanie wody.
Trzeba było napisać o tym jaki to był patriota i że się poświęcał i już jakieś tam punkty wpadały.
Dla mnie to było prostsze niż rozprawka, bo zależy na jakiego egzaminatora traficie.
A co do punktów miałam 49/50 na ogólnym a 43/50 na próbnym,więc nie mogło być tak źle.
Powodzenia. (:

eweeelina1515
eweeelina1515
  22 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: laureatka? zazdroszcze

Tak :)) ale test z mat-przyr mnie czeka ;/
LookInMyEyes78
LookInMyEyes78
  22 kwietnia 2009

no i była rozprawka...

DominisssQa93
DominisssQa93
  22 kwietnia 2009
http://www.gim9sc.yoyo.pl/key.txt
JeTAimeComa
JeTAimeComa
  22 kwietnia 2009

te wyniki są czesciowo błedne [nie wiem czy dobre czy nie, ale Fundacja spelniala marzenia nieuleczalnie chorych dzieci a nie biednych. Podobne bledy sa w innych przykladach]

xxxanulek17xxx
xxxanulek17xxx
  22 kwietnia 2009

I jak wam poszło.?? Mi nawet... ;) Mam nadziej :) YeYu.... :/ Boje sie co bedzie jutro

impertinente
impertinente
  23 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: [...] ogólnie sądzę,że test będzie zajefajnie trudny...bo rocznik`93 jest pechowym rocznikiem...

HaHa.! A ja pisałam z rocznikiem '93 a jestem '94. I co z Twoją teorią.? Czy tylko ja dobrze napisałam.? :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.