XLukrowanYguzikX
XLukrowanYguzikX
  19 kwietnia 2009 (pierwszy post)

Eheś.
No to ten, czy na testach gimnazjalnych jest coś takiego jak grupy? np wersja X i Y .

____
Alleluja .

ShinyStern
ShinyStern
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. nie radzę ściągać ::)

od innych moze nie, ale ja i tak robie sobie sciage na mat-przyr ze wzorow,
nauczyciele nam powiedzieli ze nie beda nam nic robic, tylko jak bedzie osoba z poza szkoly to zebysmy uwazali no i zeby nie zostawic sciagi w arkuszu, ale chyba nikt taki glupi nie jest i nie zostawi :mrgreen:
Czeekoladoowo123
Czeekoladoowo123
  19 kwietnia 2009

są grupy :):) bo miałam te testy..są takie same odpowiedzi tylko w innej kolejności poukładne..żeby nie ściągać:ppppppp!!!:)

Odczarowana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Odczarowana
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety jest tak. Na górze testu jest specjalny kod - według tego kodu sprawdza komputer i wie czy jest to test human czy mat-przyr i z jakiego roku itp. I kody na kazdym arkuszu są takie same oprócz jednej lterki. Zmienia się ona - jest A , B i C. i odpwoiedzi są w różnej kolejności. I niestety taka jest prawda. btw. nie radzę ściągać ::)

no właśnie
to, że sprawdza komputer nie oznacza, że nie może być dwóch wersji, przecież mamy XXI wiek, w czym problem
shamaramorgan
shamaramorgan
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ten, czy na testach gimnazjalnych jest coś takiego jak grupy? np wersja X i Y .

jest. Po prostu różnią się kolejnością odpowiedzi, tak, by trudniej było wam ściągać od sąsiada z ławki :d
xxxKastusiaxxx
xxxKastusiaxxx
  20 kwietnia 2009

nie ma...tylko są poprzestawiane odpowiedzi:mrgreen:

xLightMyFire
xLightMyFire
  20 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ten, czy na testach gimnazjalnych jest coś takiego jak grupy? np wersja X i Y .

są 3 wersje.
x]
kasiaf15
kasiaf15
  20 kwietnia 2009

na testach gimnazjalnych też tak jest...przynajmiej ja tak miałam...

oOsweetdiabelekOo
oOsweetdiabelekOo
  20 kwietnia 2009

dzisiaj moja wychowawczyni mowila ze pytnia sa te same ale odpowiedzi sa w innej kolejnosci

eGzekutOr
eGzekutOr
  21 kwietnia 2009

No co ty niema zadnych Grup
ja Jutro tez pisze testy :and:

Powodzenia all :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.