sprzedanyzagrosze
sprzedanyzagrosze
  19 kwietnia 2009 (pierwszy post)

a wiem potrzebuje jakas prezentacje o artyscie romantyzmu. najlepiej jakby to byl jakis malarz... ktos moze ma cos, wie gdzie znalezc gotowca?

i nie sapac ze google :zonk:

TakeTheSunAway
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
TakeTheSunAway
  19 kwietnia 2009

Na przykład Caspar David Friedrich.
http://www.bryk.pl/teksty/liceum/pozosta%C5%82e/plastyka/10276-tw%C3%B3rczo%C5%9B%C4%87_caspara_dawida_friedricha.html
Google naprawdę nie gryzą. :and:.

sprzedanyzagrosze
sprzedanyzagrosze
  19 kwietnia 2009

prezentacja multimedialna... dla mnie slowo prrezentacja kojarzy sie jednoznacznie z multimedialna. bo ten link co mi dalas to tam jest raczej biografia albo jakis opis jego tworczosci...

rebel884200
rebel884200
  19 kwietnia 2009

hej, ja mam fajna str jak pisac prezentacje itd. wszystko z nia zwiazne. jak chcezs pisz na priva, bo tu nie chce dawaac linka

sprzedanyzagrosze
sprzedanyzagrosze
  19 kwietnia 2009

yyy ale ja wiem jak ja pisac... tyle ze szukam czegos gotowego w sieci. tak zeby sciagnac przegrac na plyte zaniesc nauczycielowi i miec spokoj

rebel884200
rebel884200
  19 kwietnia 2009

no to pisz mi na priva to dam ci str.

pearl188
pearl188
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: prezentacja multimedialna... dla mnie slowo prrezentacja kojarzy sie jednoznacznie z multimedialna. bo ten link co mi dalas to tam jest raczej biografia albo jakis opis jego tworczosci...

prezentacja to prezentacja , są róźne jej rodzaje multimedialna itd..
:zonk:
sprzedanyzagrosze
sprzedanyzagrosze
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: prezentacja to prezentacja , są róźne jej rodzaje multimedialna itd..

zonkaj do mamy Dziubku
pearl188
pearl188
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zonkaj do mamy Dziubku

spindalaj. :fakju:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  19 kwietnia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a wiem potrzebuje jakas prezentacje o artyscie romantyzmu.

to ją zrób tłuku
...Ignorance is bliss...
Ader
Ader
  19 kwietnia 2009

romantyzm to bogata epoka jeżeli chodzi o twórczość literacką i pod względem sztuki. Akurat to był moj temat na maturze ustnej :and:.
w sumie, jeżeli o malarzy chodzi to najlepszym przykładem będzie prekursor w zasadzie tej epoki czyli Friedrich, ale też można zahaczyć o Blaka, Delacroixa, Gericaulta .
Najlepszym źródłem do tego byłoby zaczerpnięcie materiałów z czasopisma "wielcy malarze"

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.