Wolałem starą naszą klase.... ciekawe co jeszcze wymyślą.
JA chcem starą naszą klase!!!
lista tematów
nasza klasa upodobnia sie do fotki:/ strona 2 z 2
widac ze wszyscy sie temu sprzeciwiaja.. (ja rowniez) wiec nie wiem komu to potrzebne :| (musze pogrzebac w ustawieniach :P )
Kiedys bylo dobrze.. nie bylo opisow, prezentow, placenia by zobaczyc kto Cie podgladal.. bez sensu to wszystko. ciekawe co bedzie dalej he
Kiedys bylo dobrze.. nie bylo opisow, prezentow, placenia by zobaczyc kto Cie podgladal.. bez sensu to wszystko. ciekawe co bedzie dalej he
wyłączyłam opcję oceniania zdjęć - bezsensowna opcja, nie wiem czemu ma ona służyć na takim portalu, od tego mamy przecież fotkę.peel
, galerię mam dostępną tylko dla znajomych.
, galerię mam dostępną tylko dla znajomych.Konto usunięte: Wolałem starą naszą klase.... ciekawe co jeszcze wymyślą.
JA chcem starą naszą klase!!!
Postęp serwisów społecznościowych na tym polega, że się do siebie upodobniają.
Grono zrobiło tak jak jest Facebooku.
Natomiast też grono playlistę i albumy ściągnęło od bahu.com.
Fotka.pl poszła za ich przykładem...
Niestety.:|
najgorsze w n-k sa dzieciaki ktore zapraszaja do znajomych, jak nie znaja i do tego.. cale to mlode pokolenie, co chodzi do szkoly. nk to ma byc wspomnienie a nie jakis koczowniczy oboz.
jeszcze rok temu portal służył jedynie do odnajdywania znajomych, z którymi straciliśmy kontakt.
A teraz przekształcił się w zbiorowisko lansu i wzajemnego smarowania sobie tyłków słodkimi komantarzami
A teraz przekształcił się w zbiorowisko lansu i wzajemnego smarowania sobie tyłków słodkimi komantarzami
To prawda, że to całe ocenianie zdjęć, czy podział galerii na jakieś albumy jest bezsensowne, ale możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach.
Tak już jest z każdym portalem - rozwija się, przez wprowadzanie zmian.
Poza tym, myślę, że jeśli chcesz wyrazić swoją opinię, najlepiej napisać to gdzieś na naszej-klasie, a nie tutaj.
Tak już jest z każdym portalem - rozwija się, przez wprowadzanie zmian.
Poza tym, myślę, że jeśli chcesz wyrazić swoją opinię, najlepiej napisać to gdzieś na naszej-klasie, a nie tutaj.

strasznie mnie to wkurza..