Wolałem starą naszą klase.... ciekawe co jeszcze wymyślą.
JA chcem starą naszą klase!!!
nasza klasa upodobnia sie do fotki:/ strona 2 z 2
widac ze wszyscy sie temu sprzeciwiaja.. (ja rowniez) wiec nie wiem komu to potrzebne :| (musze pogrzebac w ustawieniach :P )
Kiedys bylo dobrze.. nie bylo opisow, prezentow, placenia by zobaczyc kto Cie podgladal.. bez sensu to wszystko. ciekawe co bedzie dalej he
wyłączyłam opcję oceniania zdjęć - bezsensowna opcja, nie wiem czemu ma ona służyć na takim portalu, od tego mamy przecież fotkę.peel , galerię mam dostępną tylko dla znajomych.
Postęp serwisów społecznościowych na tym polega, że się do siebie upodobniają.
Grono zrobiło tak jak jest Facebooku.
Natomiast też grono playlistę i albumy ściągnęło od bahu.com.
Fotka.pl poszła za ich przykładem...
Niestety.:|
najgorsze w n-k sa dzieciaki ktore zapraszaja do znajomych, jak nie znaja i do tego.. cale to mlode pokolenie, co chodzi do szkoly. nk to ma byc wspomnienie a nie jakis koczowniczy oboz.
jeszcze rok temu portal służył jedynie do odnajdywania znajomych, z którymi straciliśmy kontakt.
A teraz przekształcił się w zbiorowisko lansu i wzajemnego smarowania sobie tyłków słodkimi komantarzami
To prawda, że to całe ocenianie zdjęć, czy podział galerii na jakieś albumy jest bezsensowne, ale możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach.
Tak już jest z każdym portalem - rozwija się, przez wprowadzanie zmian.
Poza tym, myślę, że jeśli chcesz wyrazić swoją opinię, najlepiej napisać to gdzieś na naszej-klasie, a nie tutaj.