xD i jak tam roczniki 93 przed testem ? ;D
jeszcze 5 dni w sql i piszemy ;D
stresujecie sięęę? ;]
lista tematów
test gimnazjalny./ xD strona 2 z 3
Konto usunięte: Tzn rozwiązywac to za mocne słowo. Skończylam mozolne proby rozwiązania testu, zamknelam ksiązke i zryty humor na caly dzien :D
ciekawe co bedzie z matura..
ambitnie
i siedzenie na fotce zamiast przypomnienie lektur. :zioner2:
Adeeeeeer ;*
a jak ma być ?
aha.
nie.
dla Was to gówno, a dla nas dość istotna sprawa, że tak powiem decydująca o przyszłości.
Konto usunięte: biologi nic nie umie w ogóle ;d mielismy glupia nauczycielke i nic nas nie nauczyla.
ja mam tak z fizyką, co roku inny nauczyciel.
Konto usunięte: xD i jak tam roczniki 93 przed testem ? ;D
jeszcze 5 dni w sql i piszemy ;D
stresujecie sięęę? ;]
trochę boję się części mat-przyr. ;/
mam dziwne przeczucie,że w tym roku dowalą dużo matmy...
obawiam się zadań z fizyki i chemii...żadnego wzoru nie pamiętam ;/
ale jeszcze jest czas żeby się nauczyć...
już tak mało czasu zostało a tu mam jeszcze spr. 3-letni z historii...oszaleli chyba ;/
każdy ma swoje stresy na swój wiek :)
dzieci z podstawówki stresują się testami w szóstej klasie
gimnazjaliści egzaminami gimnazjalnymi
licealiści maturą, a studenci sesją. Nie ma co się wyśmiewać z ich "stresów", bo każdy na pewno jakiegoś stresika miał w gimnazjum. Niekoniecznie na egzaminie, ale np. przed ważną klasówką. Teraz jest to dla nas śmieszne, ale my też byliśmy tacy :)
Konto usunięte: moja droga, o przyszłości decydować może co najwyżej matura, bo od niej zależy czy na dobre studia się dostaniesz.
ale to testy decydują czy dostaniesz się do liceum i zdasz maturę czy do zawodówki :d
żebyś coś miała w tym pustym łbie.
Konto usunięte: ale to testy decydują czy dostaniesz się do liceum i zdasz maturę czy do zawodówki :d
ale nie trzeba od razu startować do najlepszych szkół w mieście, do których faktycznie punkty mogą się przydać. Istnieją licea, do których wystarczy wynik przeciętny. A to jak się przygotujemy do matury - zależy w większym stopniu od nas samych.
Po Twojej wypowiedzi sądzę coś innego, ale mniejsza, w sumie.
*nie umiem,
Za polski się weź.
Konto usunięte: Ja tez zawsze mam ponad połowe ale ledwo ponad polowe wiec nie napisze ile :D
Interesują mnie dwie szkoły. Jedna 60 pkt a druga 100 pkt
Ledwo połowę masz, a do szkoły z wymaganym maksimum się, pchasz?
Ciekawa jestem jak sobie z maturą poradzisz.