Witam mam prośbe potrzebuje pomocy musze oddac prace maturalną a jezcze nie mam zrobionej mój temat to
Przedstaw relacje między człowiekiem a Bogiem na przykładzie wybranych utworów oraz epok literatury.
bardzo bym prosił o jakieś podpowiedzi może ktoś ma gotową to z chęcią bym odkupił pozdrawiam ;)
lista tematów
Praca maturalna
bibliografia to pół biedy. sama jeszcze nie zaczęłam pisać, mam tylko pomysł, a bibl. już oddana.
co do Ciebie kolego. lepiej rusz dupę. bo z tego co się orientuję bibliografia ma być oddana do 6-7kwietnia... wizyta w bibliotece nie boli...
Pracy to Ty nie musisz oddawać, wiesz? Ty to musisz przedstawić ustnie. Oddać to musisz bibliografię to jutra czyli poniedziałku i pla wypowiedzi.
Konto usunięte: Przedstaw relacje między człowiekiem a Bogiem na przykładzie wybranych utworów oraz epok literatury.
Łatwy, ale bywają łatwiejsze;]
Konto usunięte: bardzo bym prosił o jakieś podpowiedzi może ktoś ma gotową to z chęcią bym odkupił pozdrawiam ;)
Jest masa ogłoszeń w internecie ludzi piszących takie prace, wystarczy poszukać. Jeśli nie potrafisz napisać sam to skorzystaj z tego:)