chomicco18
chomicco18
  25 marca 2009 (pierwszy post)

witam ponownie...i znowu ta biola...;)
1.Przedstaw w kilku zdaniach poglądy na powstanie protistów.Podaj nazwy dwóch przedstawicieli
2. Wymień dwa spośród największych wymierań w dziejach Ziemi i przykładowe grupy organizmów,które padły ich ofiarą.

Jak coś wiecie na ten temat albo robiliście zadania tego typu to piszcie...z góry dziękuje ;)

wielkakupa12
wielkakupa12
  25 marca 2009

a takie cos jak google masz czy ci nie dali w zestawie z internetem?

ShinyStern
ShinyStern
  25 marca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a takie cos jak google masz czy ci nie dali w zestawie z internetem?

:crylol: mocne:)
chomicco18
chomicco18
  25 marca 2009

nie cwaniakuj sam patrzałem i nie jest dosłownie napisane...jak coś ci nie pasuje to nie komentuj i tyle...może akurat ma te zadania porobione...a ty mi tu pier...takie teksty

wielkakupa12
wielkakupa12
  25 marca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie cwaniakuj sam patrzałem i nie jest dosłownie napisane...jak coś ci nie pasuje to nie komentuj i tyle...może akurat ma te zadania porobione...a ty mi tu pier...takie teksty

a cytowac to ty umiesz?:D
ChceCieZgwalcicJuz
ChceCieZgwalcicJuz
  25 marca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: witam ponownie...i znowu ta biola...;) 1.Przedstaw w kilku zdaniach poglądy na powstanie protistów.Podaj nazwy dwóch przedstawicieli 2. Wymień dwa spośród największych wymierań w dziejach Ziemi i przykładowe grupy organizmów,które padły ich ofiarą. Jak coś wiecie na ten temat albo robiliście zadania tego typu to piszcie...z góry dziękuje ;)

no faktycznie na googlach nie ma bo tez sama miałam protisty bo ucze sie sama na mature ;]po prostu ksiązka w ruch i heja;]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.