ChceCieZgwalcicJuz
ChceCieZgwalcicJuz
  22 marca 2009 (pierwszy post)
a więc chce isc na AM w Wrocławiu i musze zdawac biole chemie i fizyke rozszerzona a wiec tutaj jest moje pytanie ciezko zdac te przedmioty bo biologia wiem,że nie trudna ale te dwa pozostale przedmioty??
xxKamilusia18xx
xxKamilusia18xx
  22 marca 2009
Chemia i fizyka w ogóle do łatwych nie należą.
Może poszukaj arkuszów egzaminacyjnych w necie jest tego pełno.
wielkakupa12
wielkakupa12
  22 marca 2009

oj to ja terencais, zablokoaly mnie ujki :D

powiem tyle, jibaj sie w leb zastanów sie dobrze :D

fizyka to najtrudniejszy przedmiot do zdania, o ile z chemia sobie poradzisz bo to tez kucie z zarysem matematycznym to z fizyka bedzie cholernie ciezko.

Pzdr zawsze mozna probowac :D zdawaj matme bo jest piekna :D

ChceCieZgwalcicJuz
ChceCieZgwalcicJuz
  22 marca 2009
z tego co wiem chemia jest trudniejsza...predzej z fizyka bedzie ok niz z chemia
wielkakupa12
wielkakupa12
  22 marca 2009

hahah mam mature i zdaje chemie rozsz i fizyke chcialem zdawac tez, jak polowa mojej klasy po 2 klasie zdaje juz tylko 1. Nie wiem kto Ci takich bajek naopowiadal xD

wielkakupa12
wielkakupa12
  22 marca 2009

dodam ze fizyka nie idzie pos schemat to raz po drugie to logiczne myslenie + dobra znajomosc matematykli, z chemii duza czesc pamieciowka i powielanie schematów. Biola to czysta zakuwka.

ChceCieZgwalcicJuz
ChceCieZgwalcicJuz
  22 marca 2009
biola to oczywiste no raczej nie wpiszesz se byle co do np.jakiegos ukladu:zonk:a tam ale dam rade jakos..jakos..:zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.