siemka, mam do sprzedania mature motyw smierci w dzielach literackich oraz na malowidlach w polsce, okresu baroku i oswiecenia, generalnie jesli macie inaczej brzmiace tematy to mozecie sobie to przerobic, generalnie material jest, punktowana na max, swiadectwo z tym ze wynikiem mam do wgladu przez skajp o cene pytac na PRV
pozdrowki
lista tematów
matura motyw smierci barok oswiecenie
to zrezygnuj ze szkoły...
łatwiejszego tematu nie można dostać... wystarczy przewertowac ksiązki dotyząc tego okresu ... nawet jako epoki...
biorac pod uwagę, że jedna i druga epoka ma wiele wspólnego ze śmiercią...
Pracy za Ciebie nie napisze, ale bede miła i Ci podpowiem, ktore utwory musisz sobie doczytac (skoro przespales wiekszosc lekcji j. polskiego w szkole) zeby moc napisac te prace :)
Kochanowski - treny
Józef Baka - 'uwagi o smierci niechybnej'
sonet 'Do trupa'
Kochanowski - treny
sonet 'Do trupa'
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
wiem ze przestepstwo ale mam to gdzies bo to jest powszechne i za 80 zl nic mi nie zrobia, jakies zawiasy najwyzej :) no nie wiem nie wiem w kazdym badz razie praca jest i moge sprzedac papapapa
W tym społeczeństwie długo nie będzie lepiej...
Dlatego w końcu powinni się tym wszystkim ludziom dobrać do dupy...
Zdziwiłbyś się ;)
Życzę powodzenia później..
margotka: łatwiejszego tematu nie można dostać... wystarczy przewertowac ksiązki dotyząc tego okresu ... nawet jako epoki...
biorac pod uwagę, że jedna i druga epoka ma wiele wspólnego ze śmiercią...
BujajacaWoblokachh: Pracy za Ciebie nie napisze, ale bede miła i Ci podpowiem, ktore utwory musisz sobie doczytac (skoro przespales wiekszosc lekcji j. polskiego w szkole) zeby moc napisac te prace :)Kochanowski - treny
sonet 'Do trupa'
ale ona się nie pyta jak to napisać tylko że ma do sprzedania