czy w szkole [technikum] gastronomicznej trzeba być dobrym z matematyki,chemii?
lista tematów
gastronomik
W gastronomiku z niczego nie trzeba być dobrym..
I nikt Ci nie powie raczej nic bo nawet nie wiadomo o jaką szkołę chodzi..
no chyba im wyższa średnia tym lepiej
na tyle dobrym by zdać z tych przedmiotów
do tego dojdzie wiele przedmiotów zawodowych ogrom pracy itd.
plus praktyki gdzie przy odrobinie pecha bedziesz przez 2 tygo wyzyskiwany i traktowany jak niewolnik przez pracodawce jakiejś kuchni
lub wysprzątasz dam na połysk w jakimś gospodarstwie
a jeśli już teraz nie jesteś pewny tego czy dasz radę w gastronomiku to zapewne po 2-3 miesiącach zrezygnujesz z tej szkoły i przeniesiesz się do Zawodówki na kierunek kucharz , gdzie nauki jest mniej a więcej praktyk
...Ignorance is bliss...
Średnio , tak jak gdzie indziej
Gówno prawda , w twoim gastronomiku może nie trzeba być z niczego dobrym...
W gastonomiku nie tylko są takie kierunki jak kucharz czy kelner... Ja np. jestem na ttż
Sorry za błedy ale kolezanka wyzej wyprowadza ludzi z rownowagi a szczegolnie w sprawach zadan domowych.