... " Przygotuj przemówienie i wygłoś, w którym jako rodzic zażadasz zaprzestania produkcji zabawek militarnych. "
yhh
była bym wdzięczna gdybyscie mi jakos pomogli ...
gdyz ja słaba z polskiego ;/
i jeszcze niby przemowienie !?
yhh :(
heelp...
lista tematów
j. polski - przemowienie ;./ strona 1 z 2
Nikt nie napisze go za Ciebie.
Możemy jedynie sprawdzić.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.
nom, szkoda :(
Konto usunięte: Podaj kilka przykładów takich zabawek i jaki wpływ wywierają na rozwój dziecka.
Wymień kilka argumentów, które przekonają Twoich słuchaczy do zaprzestania produkcji w/w
no narazie mam napisane :
" Drodzy państwo. Porusze dziś temat, który dręczy pewnie wszytskich rodzicow, a mianowicie produkcji i sprzedawania w sklepach ogolnodostepnych dla mlodzierzy zabawek militarnych. Moin zdaniem, w naszym kraju powinno zaprzestac produkcji ich gdyz prowokują one dzieci do przemocy. nie kupujac ich dziecku mamy kontrole nad tym co nasza pociecha robi w domu"
... i juz niewiem co dalej ...