witam wszystkich
mam do napisania na angielski zaproszenie jednak nie za bardzo jestem w tym dobra dlatego prosze Was o pomoc abyście mi jakos pomogli przetłumaczyc to na język angielski
Zaproszenie
Z okazji otwarcia przez moich rodziców restauracji chciałabym zaprosić Panią Monike i pana Andrzeja na uczestnictwo w tej uroczystości. W imprezie bedą uczestniczyc m. in. znana wszystkim wokalista zespołu Łzy. Uroczystość ta odbędzie się 23.02 na ul. Peowiaków obok banku. Dla gości przygotowane są bardzo ciekawe konkursy w których można wygrać interesujące nagrody ponad to bedą rozdawane autografy przez wokalistke zespołu Łzy.
mam nadzieje że zaszczycą nas państwo swoją obecnością
z poważaniem xyz
dziękuje za pomoc i pozdrawiam
angielski zaproszenie
pomóc możemy, tj sprawdzić i poprawić błędy, ale na pewno nikt nie będzie odrabiał za ciebie pracy domowej.
frajerów szukaj gdzie indziej ;)
Po polsku.
Z okazji otwarcia przez moich rodziców restauracji chciałabym zaprosić Panią Monike i pana Andrzeja na uczestnictwo w tej uroczystości. W imprezie bedą uczestniczyc m. in. znana wszystkim wokalista zespołu Łzy. Uroczystość ta odbędzie się 23.02 na ul. Peowiaków obok banku. Dla gości przygotowane są bardzo ciekawe konkursy w których można wygrać interesujące nagrody ponad to bedą rozdawane autografy przez wokalistke zespołu Łzy.
mam nadzieje że zaszczycą nas państwo swoją obecnością
z poważaniem xyz
Po angielsku.
I would like to invite invitation from opening of opening by my fathers of (parents of) restaurants mrs. monika and on participation in (to) this solemnity mr. andrzej. They will participate in performance .m in. Vocalist of group of tear beguile known all. This solemnity will proceed on beside bank 23.02 street Peowiaków. It will be possible win for visitors prepare in (to) which (who) over it by vocalist of group of tear curious competitions interesting award distributed autographs be very. It beguile hope that state will honor us with respecting presence xyz