W tym roku szkolnym zdawałam poprawkę z matmy. Jeszcze nie mam wyników, ale czuję w kościach że mi nie poszło :/
W takim razie, jeśli nie zaliczę tego semestru, to w sierpniu będę musiała zdawać cały rok czy tylko ten 1 semestr? (zakładam że na 2 półrocze będę miała pozytywną :P)
I jeszcze jedno: Jeśli zalicze tą poprawkę w sierpniu to dostanę świadectwo do ręki czy nie?
lista tematów
Poprawka w sierpniu
trzeba było się uczyć, a nie teraz martwić.
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Konto usunięte: I jeszcze jedno: Jeśli zalicze ją poprawkę w sierpniu to dostanę świadectwo do ręki czy nie?
Nie... jeśli to nie jest twój ostatni rok szkolny to dostaniesz świadectwo na poczatek roku szkolnego..
Konto usunięte: W tym roku szkolnym zdawałam poprawkę z matmy. Jeszcze nie mam wyników, ale czuję w kościach że mi nie poszło :/
W takim razie, jeśli nie zaliczę tego semestru, to w sierpniu będę musiała zdawać cały rok czy tylko ten 1 semestr? (zakładam że na 2 półrocze będę miała pozytywną :P)
Poprawka na półrocze ? U nas takiego czegoś nie ma... masz 1 to nadrabiasz w przyszłym półroczu, a czasem po prostu daruja Ci ;D
Z całego roku... nawet jeśli miałaś 2 na koniec... materiał obejmuje cały tok nauczania
KarmelowaOna: Poprawka na półrocze ? U nas takiego czegoś nie ma... masz 1 to nadrabiasz w przyszłym półroczu, a czasem po prostu daruja Ci ;D
Z całego roku... nawet jeśli miałaś 2 na koniec... materiał obejmuje cały tok nauczania
U nas też niektórzy nauczyciele darują, ale nie ta z matmy, u której akurat mam przyjemnośc zdawać. Jest nieźle stuknięta :P Trzeba zaliczyć na 75%, a nie daj Boże masz 74 to już nie zalicza ;/
uczyłam się, matka wydała majątek na korki ale to nic nie dało, na następny dzień wszystko z nerwów zapominałam. Nie myśl sobie, że olałam tą matmę.
KarmelowaOna: Nie... jeśli to nie jest twój ostatni rok szkolny to dostaniesz świadectwo na poczatek roku szkolnego..
jestem w 1 LO, więc jak z tym będzie, dostanę na początku 2 klasy?
Ja jestem dopiero w 3 gimnazjum, więc szczerze nie wiem jakie są zasady w liceum. Niestety tutaj Ci nie pomogę. ;)
Konto usunięte: W takim razie, jeśli nie zaliczę tego semestru, to w sierpniu będę musiała zdawać cały rok czy tylko ten 1 semestr?
wydaje mi się że tylko semestr, czasem nauczyciele proponują coś takiego że Ty następny semestr zaliczasz na minimum 3 a oni darują Ci poprawke.
"mądrej głowie dość po słowie" :)
Konto usunięte: W takim razie, jeśli nie zaliczę tego semestru, to w sierpniu będę musiała zdawać cały rok czy tylko ten 1 semestr?
zależy jeszcze od oceny na drugi semestr, u nas jest tak, że jeśli nie zdasz poprawki z 1 semestru to na koniec drugiego musi Ci wyjść 3 żeby zdać, inaczej w sierpniu na poprawce zdajesz cały rok
Konto usunięte: W takim razie, jeśli nie zaliczę tego semestru, to w sierpniu będę musiała zdawać cały rok czy tylko ten 1 semestr? (zakładam że na 2 półrocze będę miała pozytywną :P)
zdaje mi się, że jeśli będziesz miała pozytywną ocene na 2 semestr np 3 to nie musisz poprawiać tej jedynki, ale jak zawalisz i drugi semestr to czeka cie zdawanie całego materiału w wakacje
a Ty g.ó.w.no wnosisz do tematu