blondynkaax3
blondynkaax3
  28 stycznia 2009 (pierwszy post)

Moja wychowawczyni mieszka na moje nieszczęście w tej samej dzielnicy co ja, na dodatek niedaleko mojego osiedla.
Pomimo, że w szkole moje zachowanie jest dobre, nie maluje się do szkoły ani nie chodzę wyzywająco ubrana, niedawno ta nauczycielka spotkała moją mame na zakupach i 'skarżyła' się, że chyba chodzę w za dużych dekoltach. Nie rozumiem tego, po szkole chyba mogę chodzić jak chcę i robić co mi się podoba...? ; o
Zwłaszcza, że moja matka wie, jak chodzę ubrana i nie ma nic przeciwko, tym bardziej nie powinna się do tego wtrącać wychowawczyni... Chyba że się mylę...?
_Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?
Jeśli tak to jest to niesprawiedliwe, bo niektórzy mieszkają w innych miastach/dzielnicach... :woot:

I tak przy okazji- co według was lepsze liceum czy technikum? Ja zastanawiam się nad przepisaniem od następnego roku do technikum hotelarskiego, ale znowu słyszałam, że po technikum trudniej dostać się na studia... :woot:

Chez626
Chez626
  28 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak przy okazji- co według was lepsze liceum czy technikum?

Zależy dla kogo.Dla mnie jest lepsze liceum.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?

Ehem ..
Wiem coś o tym :mrgreen:
Na szczescie nauczyciele raczej nie wiedzą gdzie chodze jak wygladam itp (lucky :mrgreen:)

Mialam kiedys pewien incydent :ziober2:
Przed szkoła wypilam 2-3 łyki Gingersa i zostalam zlapana.Zarzucili mi ,ze to w czasie lekcji i ble ble bla.Skonczyło sie kontraktem a na tym kontrakcie,żeby nie to że moja mama przyszla o 1,5 godz.wczesniej do szkoły mialabym podpisac
przez rok ZAKAZ WYJAZDÓW(a mam takie wyjaździki które uwielbiam)
Na szczescie mam inen kary :jezyk2:

To jest dopiero chamstwo nie ?:ziober2:

Moja siostra ma zakaz (od szkoły)jazdy na wyjazdy,chodzenia po 21:00,po klubach dyskotekach i gadania ze starszymi chłopakami :crylol:
To jest patologia :D
U niej to dopiero historie ;d
haha
Carlsb
Carlsb
  28 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Moja siostra ma zakaz (od szkoły)jazdy na wyjazdy,chodzenia po 21:00,po klubach dyskotekach i gadania ze starszymi chłopakami

eeee mogą coś takiego zrobić ?

jak oni to sprawdzają ? jak oni to egzekwują ? przecież to nierealne do sprawdzenia i w ogóle chyba szkoła nie ma takich kompetencji ;]

oj Amanda coś nie teges ;p
Chez626
Chez626
  28 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eeee mogą coś takiego zrobić ?

Moga:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak oni to sprawdzają ? jak oni to egzekwują ? przecież to nierealne do sprawdzenia i w ogóle chyba szkoła nie ma takich kompetencji ;] oj Amanda coś nie teges ;p

,że ja niby kłamię ? :lol2:

Już tłumacze :jezyk2:

Moja siostra młodsza uczy sie w 3 klasie Gimnazjum .Te Gimnazjum jest to "katolik" Prywatny.

Pamietam wyjazd do Warszawy (taak to byl na bank ten wyjazd!) i na dworcu moja siostra chowała sie od jakiejs nauczycielki.
:lol2:
Zreszta u niej w skzole te dzieciaki niedorozwiniete są.Takie cholerne zagniacze,że szok.Maja hajs to sie noszą :P Strasznie zaganiają dla nauczycieli.

Ci nauczyciele to miedzy innymi zakonnice(moej sąsiadki)
które nie raz widza jak to sie wraca o 5:00-9:00 w szalikach :P

Zreszta jakis rodzic zanonił moja siostre ,ze przed 22:00 stała w galerii z dwoma starszymi chłopakami którzy pili piwo :lol2:

Miała taki przypał,ze szok xD
Żeby to prawda była.Po pierwsze galerie zamykaja tamta o 21:00,po drugie oni maja raptem 2 lata wiecej niz ona a po trzecie na bank nie pili piwa:lol2: :D

Takie to historie.
(btw.Jej szkoła miesci sie obok galerii) :crylol:
nieźle co ? :D
Carlsb
Carlsb
  28 stycznia 2009

:szok2: :szok2: :szok2: :szok2:

no to niezły zonk :D macie tam hardcore :D

Chez626
Chez626
  28 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no to niezły zonk :D macie tam hardcore :D

:lol2: :D Dokładnie.
19wiola9O
19wiola9O
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?

no niestety tak...
nie wiem po kij sie wpieprzaja w nieswoje sprawy..
:///
Miihihih
Miihihih
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: _Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?

tak.
Jeśli zrobisz coś złego policja/straż miejska czy inne służby zawiadamiają szkołę. ;>

Konto usunięte

liceum. ;)
Chez626
Chez626
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak. Jeśli zrobisz coś złego policja/straż miejska czy inne służby zawiadamiają szkołę. ;>

Teraz jest tak,ze straż miejska badź policja zawiadama PATROL SZKONY :crylol: Przynajmniej u mnie w Bialym :P
psychoXmama
psychoXmama
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: i 'skarżyła' się, że chyba chodzę w za dużych dekoltach.

może zazdrości Ci biustu. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: _Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?

niestety jest i to chyba w większości polskich szkół mimo że nie powinno. taka słabość Polaków. :and: po prostu lubią wtrącać się w życie innych, a ich dzieciaki w domu płaczą/mąż ma kochankę/przyjaciółka obrabia du.:cenzura:.pę za plecami - to ich nie interesuje.
Flo
Flo
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: I tak przy okazji- co według was lepsze liceum czy technikum? Ja zastanawiam się nad przepisaniem od następnego roku do technikum hotelarskiego, ale znowu słyszałam, że po technikum trudniej dostać się na studia...

zależy, moim zdaniem lepsze liceum- lepiej przygotowuje do matury, w technikum masz jeszcze dodatkowe egzaminy i często przygotowują do nich kosztem matury, a bez matury ani rusz, dostaniesz jakąś tam pracę po technikum i co potem?
psychoXmama
psychoXmama
  29 stycznia 2009
Konto usunięte

liceum. najlepiej takie o profilu, który pomoże Ci studiować.

przepraszam, że w drugim poście, ale mi ucięło. :and:
psychoXmama
psychoXmama
  29 stycznia 2009

klasa o profilu.*

kompletnie nie myślę dziś. O_O

Flo
Flo
  29 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: kompletnie nie myślę dziś. O_O

nic nowego :*
ShinyStern
ShinyStern
  30 stycznia 2009

@blondynkaax3:
nam to tak tlumaczyli

PO ZA SZKOŁĄ TEZ JESTES UCZNIEM ;///

abimar19
abimar19
  2 lutego 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dość że degeneraci to jeszcze kłamcy każdy w technikum to degenerat i do niczego nie dojdzie wszyscy się tam obijają i wogóle jest wielka kupa.

Ja mam siostrę która chodziła do Technikum i wiele osiągła
Dziś jest lekarzem i nie narzekała na technikum fakt jest taki że nauki jest
dużo więcej ale po technikum masz maturę i zawód
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.