Moja wychowawczyni mieszka na moje nieszczęście w tej samej dzielnicy co ja, na dodatek niedaleko mojego osiedla.
Pomimo, że w szkole moje zachowanie jest dobre, nie maluje się do szkoły ani nie chodzę wyzywająco ubrana, niedawno ta nauczycielka spotkała moją mame na zakupach i 'skarżyła' się, że chyba chodzę w za dużych dekoltach. Nie rozumiem tego, po szkole chyba mogę chodzić jak chcę i robić co mi się podoba...? ; o
Zwłaszcza, że moja matka wie, jak chodzę ubrana i nie ma nic przeciwko, tym bardziej nie powinna się do tego wtrącać wychowawczyni... Chyba że się mylę...?
_Czy zachowanie "po szkole" jest oceniane przez nauczycieli?
Jeśli tak to jest to niesprawiedliwe, bo niektórzy mieszkają w innych miastach/dzielnicach...
I tak przy okazji- co według was lepsze liceum czy technikum? Ja zastanawiam się nad przepisaniem od następnego roku do technikum hotelarskiego, ale znowu słyszałam, że po technikum trudniej dostać się na studia...
lista tematów
wychowawczyni ;)
a Ty nigdy nie kłamiesz
nie każdy, są wyjątki... w liceum też zdarzają się jak to ujęłaś degeneraci
z tego co wiem w każdej szkole są obiboki w liceum także , a co do wielkiej kupy to yy.. skoro tak uważasz
Konto usunięte: Nie rozumiem tego, po szkole chyba mogę chodzić jak chcę i robić co mi się podoba...? ; o
niektórzy nauczyciele mogą twierdzić, że reprezentujesz swoją szkołę wszędzie tam gdzie się znajdujesz... bla bla bla....
moja wychowawczyni mieszka daleko ode mnie, więc takich problemów nie mam
Konto usunięte: Nie dość że trudniej to nawet się nie dostaniesz. Ba, do technikum chodzą sami degeneraci, nie polecam tej szkoły nikomu.
o!
czemu mi tego nie powiedziałaś 4 lata temu? :P
Konto usunięte: nie dość że degeneraci to jeszcze kłamcy
każdy w technikum to degenerat i do niczego nie dojdzie
wszyscy się tam obijają i wogóle jest wielka kupa.
jestem degeneratem
nie pjawda :P
Konto usunięte: a ja będę teraz i nie wiem czy liceum czy technikum xD
rozpatruję możliwość pójścia od razu na studia, ale chyba się nie da xD
po technikum też możesz iść od razu na studia, ale w razie gdyby coś było nie tak, to (o ile zdasz egzamin zawodowy) możesz (ale też niekoniecznie) zahaczyć o jakąś lepszą pracę :P