Co tam? kto z was ma ferie? albo juz miał:p albo bedzie mial:P?
Macvie jakies ocenki do poprawienia, tzn przedmioty do zaliczeniazeby zaliczyc pierwszy semestr?
Co bedzie jak nie zalicze jednego przedmiotu bo mi baba kose postawila i mam kupe materialu do nauki. bedę siedziala rok, czy moge warunkowo przejsc? do kolejnej klasy?
Pytam sie bo pierwszy raz w zyciu mam poprawke semestru :P
lista tematów
yyyyyyyyyyy strona 1 z 2
można ale sa pewne warunki a ty ich nie spełniasz....będziesz musiała w drugim semestrze poprawić...a jak ci nauczycielka postawi na koniec roku też jedynkę to masz dwa wyjścia pisać komis w wakacje albo kiblować
a jezeli powiedzmy tego semestru nie zalicze, ale w drugim bede miala oceny lepsze. to co tez i tak mi kose postawi na koniec, bo pierwszego semestru nie zaliczylam?
pewnie WSZYSCY co się uczą
Konto usunięte: Macvie jakies ocenki do poprawienia, tzn przedmioty do zaliczeniazeby zaliczyc pierwszy semestr?
nie
Konto usunięte: Co bedzie jak nie zalicze jednego przedmiotu bo mi baba kose postawila i mam kupe materialu do nauki. bedę siedziala rok, czy moge warunkowo przejsc? do kolejnej klasy?
masz pół roku na nadrobienie i zaliczenie materiały z pierwszego semestru
jak nadal zostaniesz na ocenie niedostatecznej
możesz w wakacje pisać egzamin
...Ignorance is bliss...
mam
Konto usunięte: Macvie jakies ocenki do poprawienia, tzn przedmioty do zaliczeniazeby zaliczyc pierwszy semestr?
wszystko ładnie zaliczyłam przed wystawieniem ocen
jeśli zaliczysz pierwsze półrocze i nie będziesz miała ndst na 2 to przejdziesz
Oh you're so naive yet so...
musisz w ciagu drugiego semestru poprawiać pierwszy i być na bieżąco z materiałem w drugim semestrze...więc musisz się brać do pracy i to ciężkiej...bo potem wakacje będziesz miała okropne zamiast odpoczywać to ty będziesz wkuwać więc chyba lepsze zaliczyć wszystko teraz lub po feriach...
TRZYMAM KCIUKI
TRZYMAM KCIUKI
Konto usunięte: Co bedzie jak nie zalicze jednego przedmiotu bo mi baba kose postawila i mam kupe materialu do nauki. bedę siedziala rok, czy moge warunkowo przejsc? do kolejnej klasy?
Pytam sie bo pierwszy raz w zyciu mam poprawke semestru :P
żeby mieć 2 na koniec roku, musisz zaliczyć cały 1 semestr.
jeśli nie zaliczysz, to masz 1 na koniec.
jak dobrze się zachowujesz i nie masz innych zagrożeń, to możesz przejść na warunkowym (pod warunkiem, że cała rada pedagogiczna się zgodzi, więc jak masz zadarte z jakimś nauczycielem to radzę wziąć się do roboty) x]
Dopiero w połowie lutego.
Nie.
Semestr już dawno zaliczony.
A z ocen jestem w miarę zadowolona.
Zdajesz cały semestr.
A jak nie to egzamin 31 sierpnia.
nie.
Konto usunięte: a jezeli powiedzmy tego semestru nie zalicze, ale w drugim bede miala oceny lepsze. to co tez i tak mi kose postawi na koniec, bo pierwszego semestru nie zaliczylam?
myślę, że to zależy od nauczyciela, jaki ma system ocen.
ale raczej będzie poprawka całego roku. ;>