JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir
  26 stycznia 2009 (pierwszy post)
Poszukuje dobrego Technikum(Gastronomicznego) w woj, Łódzkim ( ew. w woj. sąsiednim do Łódzkiego).
Szukanie i internecie nie przyniosło rezultatów.
Interesuje mnie opinia osób, które chodzą do takiego lub tych, którzy mają kolega/koleżankę w takiej szkole i się orientują jaki poziom, itp.
Będę wdzięczna za linki do strony szkoły.
Z góry dziękuje. :bye:
vanLestath
vanLestath
  26 stycznia 2009
http://www.gastronomikbd.com/ - proszę bardzo ;)
Deathbreaker
Deathbreaker
  26 stycznia 2009
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir: Poszukuje dobrego Technikum(Gastronomicznego) w woj, Łódzkim ( ew. w woj. sąsiednim do Łódzkiego). Szukanie i internecie nie przyniosło rezultatów. Interesuje mnie opinia osób, które chodzą do takiego lub tych, którzy mają kolega/koleżankę w takiej szkole i się orientują jaki poziom, itp. Będę wdzięczna za linki do strony szkoły. Z góry dziękuje.

Ja chodzę do Gastronomika w Częstochowie na TŻ... Poziom przedmiotów zawodowych wyśrubowany na max , inne przedmioty na średnio trudnym poziomie...
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir
  26 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

No tak dziękuje Ci bardzo, ale czy mógł byś coś więcej o tej szkole powiedzieć?!
Jaki poziom, jak ze poznawalnością matur, czy praktyki zawodowe są w szkole czy jakiejś restauracji?!

Konto usunięte
Konto usunięte: Gastronomika w Częstochowie

Podejrzewam, że w Częstochowie jest nie jedno technikum. Mógł byś podać jakiejś konkretne namiary. I więcej info?! Bo Czestochowa byla by chyba dobrym miastem :)
MaQ7
MaQ7
  26 stycznia 2009

Gastronomik w Łodzi jest niedaleko mnie , ale poziom przedmiotow fatalny.

bociek1791
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir
  26 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

Widzisz, nie interesuje mnie coś takiego. Bo nawet jak znajdę tu szkolę, to
nie dowiem się o niej niczego konkretnego.
W każdym bądź razie dzięki ;)
ToTylKoByLoSnEm
ToTylKoByLoSnEm
  26 stycznia 2009
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir: Poszukuje dobrego Technikum(Gastronomicznego) w woj, Łódzkim ( ew. w woj. sąsiednim do Łódzkiego).

niestety nie ornientuje się.. ale tam gdzie uczęszcza moja siostra jest bardzo duży poziom .. ;)
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir
  26 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte:

A możesz powiedzieć coś więcej, jakiś link do strony szkoly?! Miasto?!
vanLestath
vanLestath
  26 stycznia 2009

Co do tego bydgoskiego - praktyki są w szkole. Poziom, średni. Nie mam na codzień styczności z ta szkołą, ale zapewne jak wszędzie - w zależności na kogo się trafi i jakie się ma podejście...

fakolec
fakolec
  27 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety nie ornientuje się.. ale tam gdzie uczęszcza moja siostra jest bardzo duży poziom .. ;)

Ale za to ta szkoła, do której Ty chodzisz nie jest zbyt dobra, bo poziom może być w tym znaczeniu ''wysoki'', nigdy ''duży''. :and:
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir
  27 stycznia 2009
JeVeuxTeVoir
JeVeuxTeVoir: poznawalnością matur

Matko, chciałam napisać ZDAWALNOŚCIĄ.

@fakolec:
Wydaje mi się, że Twoja opinia nic nie wnosi do tematu. :nielapie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.