Poszukuje dobrego Technikum(Gastronomicznego) w woj, Łódzkim ( ew. w woj. sąsiednim do Łódzkiego).
Szukanie i internecie nie przyniosło rezultatów.
Interesuje mnie opinia osób, które chodzą do takiego lub tych, którzy mają kolega/koleżankę w takiej szkole i się orientują jaki poziom, itp.
Będę wdzięczna za linki do strony szkoły.
Z góry dziękuje.
lista tematów
Technikum Gastronomiczne.
JeVeuxTeVoir: Poszukuje dobrego Technikum(Gastronomicznego) w woj, Łódzkim ( ew. w woj. sąsiednim do Łódzkiego).
Szukanie i internecie nie przyniosło rezultatów.
Interesuje mnie opinia osób, które chodzą do takiego lub tych, którzy mają kolega/koleżankę w takiej szkole i się orientują jaki poziom, itp.
Będę wdzięczna za linki do strony szkoły.
Z góry dziękuje.
Ja chodzę do Gastronomika w Częstochowie na TŻ... Poziom przedmiotów zawodowych wyśrubowany na max , inne przedmioty na średnio trudnym poziomie...
No tak dziękuje Ci bardzo, ale czy mógł byś coś więcej o tej szkole powiedzieć?!
Jaki poziom, jak ze poznawalnością matur, czy praktyki zawodowe są w szkole czy jakiejś restauracji?!
Podejrzewam, że w Częstochowie jest nie jedno technikum. Mógł byś podać jakiejś konkretne namiary. I więcej info?! Bo Czestochowa byla by chyba dobrym miastem :)
Co do tego bydgoskiego - praktyki są w szkole. Poziom, średni. Nie mam na codzień styczności z ta szkołą, ale zapewne jak wszędzie - w zależności na kogo się trafi i jakie się ma podejście...