agavcv4
agavcv4
  19 stycznia 2009 (pierwszy post)

zapewne każdy z was ma jakąś powalającą uwagę od jakiegoś nauczyciela, zapewne u każdego w szkole jest jakiś alfons :swir: (a nawet i kilku;p) ...
a więc jakie macie uwagi, jakie nauczyciele mają nawyki, tzw tiki, z czego u was na lekcjach można się pośmiać? :crylol:
no to podzielcie się my też się pośmiejemy xD
PISAĆ ;>

unkindly
unkindly
  20 stycznia 2009

Uwagi nigdy nie dostałam,bowiem jestem spokojna, tylko podobno mam drugie oblicze na przerwie , tak powiedziała moja wychowawczyni.
U mnie pani od chemii jak klasa jest hałaśliwa, krzyczy,ale patrzy w sufit. Jak prosi się ją o wytłumaczenie to mówi tak jakby miała katar - Czego no drogie dziecko nie rozumiesz ? - ofc. patrzy się w sufit.
Pani od biologii mówi na nas : sierściuchy, a pan od fizyki nigdy nie zrobił mojej klasie kartkówki,klasa liczy 32 osoby i ciągle mówi się o niej w pokoju nauczycielskim, jacy to my straszni jesteśmy, a on nas lubi. inne klasy miały już po 12 kart. a my nic. :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: A tiki ? Nauczycielka z polskiego jak napisze coś na tablicy to oblizuje palce z kredy

Blee
najzajebistsza
najzajebistsza
  20 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: z czego u was na lekcjach można się pośmiać?

Z komentarzy polonistki , jeszcze z liceum.
Typu:
Przestań krążyć po klasie jak ten wolny elektron.
Wy trąby jerychońskie!

U mnie na sprawdzianie wielkimi czerwonymi drukowanymi :
" Czy Cię dziecko Bóg opuścił?!"

Btw.
Temat był.
xXxKingus77xXx
xXxKingus77xXx
  20 stycznia 2009

Mój nauczyciel od chemi zawsze mówi: "Byś umiał, byś wiedział, byś zdał" a to dlatego, że ma na nazwisko Byś;D

Babka od matematyki mówi do nas "niunie" (same dziewczyny w klasie więc spoko)
a raz gość od wf. do mnie: "co gwiazdeczko?" to ja mu na to: "Nic słoneczko";D;D

a uwag nie mam;p;p hihi;p jestem za grzeczna:))

jak sobie jeszcze coś przypomne to napisze;p;p

xXxAngeel123xXx
xXxAngeel123xXx
  21 stycznia 2009

Oj.. rzeczy do smiania sie jest duuuuzo xD
a moja ulubiona uwaga .?

''(..)... spiewaja na lekcji muzyki''

xD

lulumk
lulumk
  25 stycznia 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: zapewne każdy z was ma jakąś powalającą uwagę od jakiegoś nauczyciela

nie ja

Konto usunięte
Konto usunięte: jakie nauczyciele mają nawyki

na technologii informacyjnej - "very ładnie", "wy sieroty", "jak krowie na rowie", "cuda wianki"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.