kochana Aniu,
na poczatku mojego listu chciałabym podziekowac Ci za ostatni list i za zdjecia które mi wysłałas , były bardzo ciekawe. Jak już wiesz mam duża rodzine. Moi rodzice sa rolnikami i codziennie ciezko pracuja. Mam 3 braci , którzy juz sa dorośli . Najstarszy z nich pracuje na budowie za granica.Mirek natomiast niedawno ożenił sie i pracuje w biurze w Przemyślu . A Witek mieszka w domu i pomaga moim rodzicom. Wiem , że do wakacji jeszcze duzo czasu, ale juz o nich mysle.W tym roku mam zamiar pojechać na 2 tygodniowa kolonie, oby sie udało.Myśle ,że bedzie ciekawie i spedze miło czas. A czy ty masz juz jakies wakacyjne plany? Jeśli tak to napisz mi o nich, bo jestem bardzo tego ciekawa. Nie moge sie doczekać naszego spotkania, mam Ci tyle do opowiedzenia. Tak dawno nie rozmawiałysmy ,wkoncu bedziemy miec okazje.Ciesze sie, ze poznam Twoja rodzine, tyle mi o niej opowiadałaś, na pewno jest wyjatkowa.Czekam na twoja odpowiedz. Pozdrawiam i całuje.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mogl by mi kotos na niemiecki przetlumaczyc? pilne do srody, plzz.... :(
lista tematów