Het jak to jest ???
Muj rocznik ktory poszedł do liceum nie ma matury z matmy...
ten kto poszedł do technikum ... juz ja ma!!
Przecierz to niesprawiedliwe
prawda????
lista tematów
matma...????? strona 2 z 2
Konto usunięte: podobno jako rocznik doświadczalny matura z matmy będzie bardzo prosta. Pozatym będą podane wzory, więc co to za filozofia podstawić liczby pod wzór?
matma nie na tym tylko się opiera. Niektórzy nawet tego nie potrafią. Problem z matmą polega na tym, że większość nie ma podstaw. Skąd ja to znam... szlag mnie trafia, jak ktoś z klasy chce żeby mu coś wytłumaczyć, gdy nie wie, że np ' - ' x ' - ' daje + no sorry... mnie akurat na próbnej nie będzie. I bardzo tego żałuję, bo chciałabym się sprawdzić.
ja miałem maturę z matmy obowiązkową i jakoś ludzie zdawali ;)
matematyka przez kilka lat się nie zmieniła... czyżby to młodzież zgłupiała?
Konto usunięte: Szarik0Art:Gdyby matma opierała się na podstawianiu danych pod wzór, to większość nie miała by z tym przedmiotem problemu.
czytanie ze zrozumieniem mój drogi się kłania.
Pisałam, że dostaniemy karty z wzorami, więc w niektórych zadaniach będzie trzeba tylko podstawić pod odpowiedni wzór.
No i tu się mylisz. Bo na maturze nie dadzą Ci zadania na podstawienie wzoru ;p
a ludzie pier****cie farmazony... przeciez nikt nie zrobi matematyki obowiazkowej na tym poziomie jak jest teraz
wzory sa nakazdej maturze podane i jednak juz teraz zdarzaja sie zadania w ktorych wystarczy wykorzystac wczesniej podany wzor...