Siemka no tak jak w tytule mam do rozwiązania 5 zadań z fizyki by mogłabym jakoś zaliczyć ten rok, a są to zadania związane z wahadłem matematycznym itp, prosze o pomoc bo ja niestety nic nie kumam, jeśli ktoś pomoze mi w tych zadaniach dostanie odemnie gwiazdke na 1 miesiac, narazie, jc pisac do mnie, pilne i to bardzo !!!
lista tematów
Gwiazdka za pomoc
Konto usunięte: Siemka no tak jak w tytule mam do rozwiązania 5 zadań z fizyki by mogłabym jakoś zaliczyć ten rok, a są to zadania związane z wahadłem matematycznym itp, prosze o pomoc bo ja niestety nic nie kumam, jeśli ktoś pomoze mi w tych zadaniach dostanie odemnie gwiazdke na 1 miesiac, narazie, jc pisac do mnie, pilne i to bardzo !!!
omg co te dzieci jeszcze wymysla.............
czekolade tez mi kupisz?
Konto usunięte: Siemka no tak jak w tytule mam do rozwiązania 5 zadań z fizyki by mogłabym jakoś zaliczyć ten rok, a są to zadania związane z wahadłem matematycznym itp, prosze o pomoc bo ja niestety nic nie kumam, jeśli ktoś pomoze mi w tych zadaniach dostanie odemnie gwiazdke na 1 miesiac, narazie, jc pisac do mnie, pilne i to bardzo !!!
najpierw kup to zrobię
...Ignorance is bliss...