Witam serdecznie !
Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ?
Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ?
Pozdrawiam Deziu ...
lista tematów
Już za 13 dni do szkoły ! Czy chce wam sie iść ?! strona 11 z 11
Konto usunięte: Witam serdecznie !Czy chce Wam sie iść do szkoły ? Chcielibyscie mieć przedłużone wakacje do 1 października ? Co podoba wam sie w szkole jak chcecie wrócic po przerwie 2 miesięcznej ? Pozdrawiam Deziu ...
Tak
tak ale ja mam niestety sesje do 19 września
nowe znajomości a wrócic chce normalnie jak to człowiek
tTak zapare dni juz jest szkola i wakacyjne szlenstwo bedzie musialo sie ukrocic i zacznom sie tak zwane obowiazki chodzi mi tu o nauke ,odrabinie lekcji i takie tam.Kazdy znas w czerwcu czeka na wakacje zeby wreszcie oposcic szkolne mury na 2 miesiace ehhe tylko po tym wypoczynku jeszcze trudniej jest nam wrocic i wbic sie w ten tlok nauczanie eh co zrobimy musimy to przezyc.Wiem tylko na pewno ze szkola to najlepszy okres jaki moze szpodkac czlowieka na swojej drodze, wszkole nie dosc ze poglembiamy swoja widze to jeszcze poznajemy mnowstwo ludzi o tych samych badz odmiennych pogladach niz nasze czy naszych znajomych, w szkole uczymy sie jak zyc i jak dorastac w swicei ktory dla niektorych moze wydawac sie dziwny i malo zrozumialy.Chocaicz kazdy zans nazeka i hce jak najszybciej szkonczyc ta nauke i miec koniec juz szkoly i tego wszytkiego ale w glebi serca nie potrafimy sie doczekac kiedy znowu ja ujrzymy heheeh 
Kocham szkole... chce juz powitać wszystkich ziomów... wakacje to męczarnia....
Buziaczki dla mojej siostrzyczki... pala94
Tralalala
już wiem, kto ci sie podoba 
Może go zaprosisz na
ja stawiam...
Tralalala
już wiem, kto ci sie podoba 
Może go zaprosisz na
ja stawiam...o taj porze ..już tak..chciałem wracać do szkoły
to by nie było chyba dobre rozwiązanie.. lepiej już wakacje od czerwca niż.. męczyć się jesienią
te same mury od rana te same stoły obdrapane..te same twarze te same słowa.. od lat już bardzo dobrze znane

...Ignorance is bliss...