Mam taki nietypowy problem...
Martwie sie o swoją siostre...
za 2 tyodnie bedzie miala 13 lat.
jej kolezanki jak zobaczą chlopaka to sie zachwycają zaraz chcą chodzic po jednym dniu znajomosci. a ona podchodzi do tego doroslej.......... mowi ze to glupie chodzic z chlopakiem pisac ze sie go kocha itd. skoro tak nie jest... nic sie miedzy nimi nie zmiania... jest tak samo jak byli kolegami......
nie wiem czy to cos zlego... moze to i dobrze ze podchodzi do pewnych sppraw z rozsądkiem i z dorosłoscią... nie wiem czy mam z nia o tym porozmawiac...
lista tematów
Nietypowy problem
Wspomnienia to najważniejsze co nam pozostaje,
zapamiętujemy te najbardziej wzruszające,
płynące z głębi serca,
zapisane do końca życia...
Konto usunięte: Mam taki nietypowy problem...
Martwie sie o swoją siostre...
za 2 tyodnie bedzie miala 13 lat.
jej kolezanki jak zobaczą chlopaka to sie zachwycają zaraz chcą chodzic po jednym dniu znajomosci. a ona podchodzi do tego doroslej.......... mowi ze to glupie chodzic z chlopakiem pisac ze sie go kocha itd. skoro tak nie jest... nic sie miedzy nimi nie zmiania... jest tak samo jak byli kolegami......
nie wiem czy to cos zlego... moze to i dobrze ze podchodzi do pewnych sppraw z rozsądkiem i z dorosłoscią... nie wiem czy mam z nia o tym porozmawiac...
Chyba nie zapniesz jej na smycz.
Ciesz się, że jest rozsądna, a nie puszcza się czy coś ..
Nie przejmuj się.
Możesz siostrę pochwalić.
Masz 15 lat - bierz z niej przykład. :D
Tak naprawdę sądzę, że bardzo dobrze robi. Nie wiem, czy 13 lat to okres kształtowania się jakiś tam poglądów, ale jak od małego zacznie "chodzić na lewo" to w przyszłości może być mało ciekawie. :)
Masz mądra siostre
Zabiłabym takie dzieci ktore zachowuja sie dla szpanu
u nas w szkole byly takie i sa nadal
co za żenada