Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
..
Wesooołych Świąąąąt ! :D
pearl188
22 Diciembre 2008
matti91: Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
oj wiele razy tak miałam :D
xXxKamilaxXx19
22 Diciembre 2008
matti91: Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
Raczej mi sie to nie zdazalo ;p nigdy nie obiecuje czegos co nie zrobie
matti91
22 Diciembre 2008
Konto usunięte: Raczej mi sie to nie zdazalo ;p nigdy nie obiecuje czegos co nie zrobie
No właśnie początkowy zamysł jest, że będę hardo się uczył :D
Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 2
TeTaim
22 Diciembre 2008
matti91: gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ?
co roku tak mam i nic z tego nie wychodzi
Liquified
22 Diciembre 2008
matti91: A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
Brak motywacji.
Niepodobne do mnie.
Paulinka4xD
22 Diciembre 2008
BluzgometrTM: 7
Clyde
22 Diciembre 2008
tjaaa, też to mam. Co roku.:P i co roku, coraz gorzej..
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną. Marilyn Manson and Hey Fan ♥
ShinyStern
22 Diciembre 2008
matti91: Wesooołych Świąąąąt ! :D
nie lubie swiat:D
ale dzieki i nawzajem:))
Madziunia
22 Diciembre 2008
matti91: Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ?
Bardzo często. Robie to prawie co tydzień. ;D
W piątek mówię sobie: Od poniedziałku zaczynam się uczyć! A i tak nic z tego nie wychodzi. ;D
Dziękuję, nawzajem. :)
Hope
22 Diciembre 2008
no niestety .
wzajemnie .
Dorqa
22 Diciembre 2008
matti91: Witam :DMam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD..Wesooołych Świąąąąt ! :D
Wyjątkowo nie
przez tym egzaminem sie jakos wyluzowalam i nie chce mi sie nic ku xD
BluzgometrTM: 2
swistaaak69
22 Diciembre 2008
Nie ma takiej opcji, motywacja zawsze jest do nauki ;] szczególnie, że każdy przedmiot lubię.