Witam :D
Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
..
Wesooołych Świąąąąt ! :D
lista tematów
Obietniceeee xd strona 1 z 3
tjaaa, też to mam. Co roku.:P i co roku, coraz gorzej..
Mam sczerniałą duszę. Bo czym bez Ciebie jest lato wspaniałe? Gdy Ciebie nie ma nawet ptaki milkną.
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
Marilyn Manson and Hey Fan ♥
matti91: Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ?
Bardzo często. Robie to prawie co tydzień. ;D
W piątek mówię sobie: Od poniedziałku zaczynam się uczyć! A i tak nic z tego nie wychodzi. ;D
Dziękuję, nawzajem. :)
matti91: Witam :DMam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD..Wesooołych Świąąąąt ! :D
Wyjątkowo nie
przez tym egzaminem sie jakos wyluzowalam i nie chce mi sie nic ku xD
matti91: Mam pytanko, a mianowicie też tak macie, że gdy zaczyna się nowy rok szkolny lub drugi semestr to obiecujecie sobie, że będziecie się uczyć ? :P A później tak jakoś wychodzi, że znowu się odechciewa xD
Nie ma takiej opcji, motywacja zawsze jest do nauki ;] szczególnie, że każdy przedmiot lubię.