blondynkaax3
blondynkaax3
  21 grudnia 2008 (pierwszy post)
Tak a propos zagrożeń: jak to jest, że w niektórych szkołach bardzo łatwo jest wyjść z zagrożeń, a w innych nie da się za _uja? :ninja:
Jestem w 1 LO, mam kilka koleżanek w moim wieku, też chodzą do LO, ale wszystkim udało się wyjść z zagrożeń i nawet mówiły, że wystarczyło im zgłosić się do odpowiedzi i już im znikało zagrożenie. Ja poprawiałam sprawdziany, zgłaszałam się, chodziłam za nauczycielkami, a i tak mam jedną poprawkę na semestr. ;/
W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 . :ninja: :and:
Dorqa
Dorqa
  21 grudnia 2008
:wtf: :woot:
aha...fajnie

i Co z tego?
Liquified
Liquified
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja poprawiałam sprawdziany, zgłaszałam się, chodziłam za nauczycielkami, a i tak mam jedną poprawkę na semestr. ;/

Było się wcześniej starać, głąbie.
Dorqa
Dorqa
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Było się wcześniej starać, głąbie.

Lepiej zapobiegac niz leczyc xD
AvengedLove
AvengedLove
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak a propos zagrożeń: jak to jest, że w niektórych szkołach bardzo łatwo jest wyjść z zagrożeń, a w innych nie da się za _uja? Jestem w 1 LO, mam kilka koleżanek w moim wieku, też chodzą do LO, ale wszystkim udało się wyjść z zagrożeń i nawet mówiły, że wystarczyło im zgłosić się do odpowiedzi i już im znikało zagrożenie. Ja poprawiałam sprawdziany, zgłaszałam się, chodziłam za nauczycielkami, a i tak mam jedną poprawkę na semestr. ;/ W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 .

u mnie wystarczy parę razy pierdnać i jest zdane.
Mi się nawet pierdnąć nie chciało to będzie kilka poprawek.
rud4658
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
rud4658
  21 grudnia 2008
to, czy łatwo sobie poradzić z zagrożeniem zalezy od wmagań nauczyciela i enomy szkoły..
http://www.photoblog.pl/rudx/
mój Ci on :D

Aż tak nauczyć się modlić, że nie będzie już nam potrzebna modlitwa. Że modlitwą stanie się każdy nasz oddech, każde westchnienie, każda myśl, każda praca, każdy uczynek, każdy uśmiech...
czepus444
czepus444
  21 grudnia 2008

Moglas sie wybrac do innej szkoly a nie do LO i to jeszcze do 1 :mrgreen:
A w kazdej szkole jest inaczej ;)

czepus444
czepus444
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie wystarczy parę razy pierdnać i jest zdane.

Fajna szkole masz:D
MlimKa
MlimKa
  21 grudnia 2008

straszne :ninja:

swistaaak69
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
swistaaak69
  21 grudnia 2008

Zależy od poziomu szkoły i nauczycieli, jeżeli szkoła ambitna to raczej Cię wywali :)
Jeżeli nauczyciele są w miarę to raczej się da zaliczyć (nie wiem nie miałem nigdy zagrożenia).
W 1LO zawsze tak jest, sam miałem na początku taki problem, nauczyciele Cię nie znają trzeba zabłysnąć ;]

Paulinessa16
Paulinessa16
  21 grudnia 2008

To sie naucz czegos wkoncu i nie zakladaj durnych tematow.

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak a propos zagrożeń: jak to jest, że w niektórych szkołach bardzo łatwo jest wyjść z zagrożeń, a w innych nie da się za _uja? Jestem w 1 LO, mam kilka koleżanek w moim wieku, też chodzą do LO, ale wszystkim udało się wyjść z zagrożeń i nawet mówiły, że wystarczyło im zgłosić się do odpowiedzi i już im znikało zagrożenie. Ja poprawiałam sprawdziany, zgłaszałam się, chodziłam za nauczycielkami, a i tak mam jedną poprawkę na semestr. ;/ W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 .

szkoły reprezentują różne poziomy :woot:
...Ignorance is bliss...
Sandrussiax3
Sandrussiax3
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to nie koniec świata, ale zastanawia mnie to, że w niektórych szkołach zdają z klasy do klasy bez problemu, a w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2 .

takie życie.
są różne poziomy.
wyższe i niższe ;)
Anja
Reputacja: -38 | BluzgometrTM: 11
Anja
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w innej szkole trzeba się nieźle nagimnastykować żeby mieć chociaż te 2

Ja jak będę miała 2 z niektórych przedmiotów to nie zdam :tak:
zenek140
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
zenek140
  22 grudnia 2008

Zapraszam na http://www.espik.pl/?od=382 :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.