mam małe pytanie jak ławto sie wam domyslic to mam do zaliczenia matematyke i pytanie do was czy mielscie taka sytuacje a jesli tak to ide zajeło wam czasu zaliczenie?
lista tematów
zaliczenie strona 2 z 2
Miałam i znowu mam taką sytuację. Na szczęście raczej ostatni raz w życiu.
Jestem zagrożona z matmy, mam dwie 1 i nic poza tym, nienawidzę tego przedmiotu i mam gdzieś to zagrożenie. Jak będę poprawiać ocenę na semestr, pościągam wszystkie zadania, a facet mi to zaliczy i będzie git. Co roku tak jest, więc się nie przejmuję.
mialam. zaliczenie półrocza. nie zaliczyłam, bo było to w czasie szkoły i nie miałam czasu żeby uczyć się na zaliczenie, bo są też inne przedmioty. więc pisałam komisa w sierpniu. uczyłam się jeden dzień, zaliczyłam bez problemu. -.- nic trudnego, wystarczy znać podstawowy materiał.
Może poszukaj osoby, która Ci to wytłumaczy . Ale jak się będziesz uczyć i starać zrozumieć to jakoś Ci to pójdzie, bo zaliczyć jest łatwo, wystarczy chcieć i się uczyć :).
Nie ;p.
Hehe u mnie na zaliczenie ma sie ponoć czas do końca stycznia, ale ponieważ ferie na śląsku zaczynaja sie w polowie stycznie z reguły pozwalaja nauczyciele zaliczac aż do końca lutego. ;p a jeszcze jedno to nie jest tak ze masz termin xd nauczyciele tez ludzie i raczej masz tyle szans aż zaliczysz ;p wiem bo chemie rok temu zaliczłem ;p
wiec niema problemu ;d