blondynkaax3
blondynkaax3
  20 grudnia 2008 (pierwszy post)

Hej. ;D
Mam kilka pytań:
Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?
Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja? Właściwie wszystkie te kierunki mi się podobają ale nie wiem które wybrać. A nie chcę potem na ostatni moment wybierać. ;/

odlot
odlot
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?

nie,raczej tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?

ktory cie bardziej kreci....
Paulinessa16
Paulinessa16
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?

Nie ma czegos takiego jak "oplaca sie". Przeciez rekreacja to zupelnie co innego niz dziennikarstwo. Jak mozna to porownywac...

Poziom tego pytania mnie załamał :and:
aneTcia01
aneTcia01
  20 grudnia 2008
odlot
odlot: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?

Ja nie mialam jeszcze matury, ale kolezanka mi mowila, ze jest dosc prosta rozszerzona matura z WOSu... :) Ona wlasnie poszla na studia dziennikarske, wiec raczej sie przyda. ;)

odlot
odlot: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?

Hmmm... Ja bym chyba dziennikarstwo jednak wybrala, ale to zalezy juz tylko od Ciebie... ;)
PzDr!! ;***
sekswubikacji
sekswubikacji
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma czegos takiego jak "oplaca sie". Przeciez rekreacja to zupelnie co innego niz dziennikarstwo. Jak mozna to porownywac... Poziom tego pytania mnie załamał

może jej chodzi o to po którym kierunku łatwiej znaleźć pracę.
Paulinessa16
Paulinessa16
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: może jej chodzi o to po którym kierunku łatwiej znaleźć pracę.

Byc moze, ale dla mnie i tak to pytanie to dno :and:
sekswubikacji
sekswubikacji
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Byc moze, ale dla mnie i tak to pytanie to dno

zgadzam się sama powinna wiedzieć co chce, w końcu to jej przyszłość;)
Paulinessa16
Paulinessa16
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzam się sama powinna wiedzieć co chce, w końcu to jej przyszłość;)

Ja na przyklad jestem pewna co do dziennikarstwa :)
sekswubikacji
sekswubikacji
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na przyklad jestem pewna co do dziennikarstwa :)

ja jeszcze pewna nie jestem ale albo pójdę na turystykę i rekreację albo coś z Matmą;)
smencik
smencik
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?

Troche nauki i jest latwa :rock:

Konto usunięte

To zalezy od ciebie :ninja: Jak piszesz z rozszerzonego jezyka obcego mature to stosunki miedzynarodowe :rock: fajny kierunek ;)
Rosiczka00
Rosiczka00
  20 grudnia 2008
Konto usunięte

jeśli wybierać z tych trzech - turystyka.
WychowanaPrzezRaap
WychowanaPrzezRaap
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna?

nie.

Konto usunięte

Nie, wiem gdyż nie jestem zainteresowana żadnym z wymienionych kierunków :and:
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja? Właściwie wszystkie te kierunki mi się podobają ale nie wiem które wybrać. A nie chcę potem na ostatni moment wybierać. ;/

ucz się tego co lubisz
...Ignorance is bliss...
swistaaak69
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
swistaaak69
  20 grudnia 2008
Konto usunięte

Przyda się, a nie jest trudna czytałem ostatnio z 2006 maturę z Wos'u podstawową i rozszerzoną.

Konto usunięte
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja? Właściwie wszystkie te kierunki mi się podobają ale nie wiem które wybrać. A nie chcę potem na ostatni moment wybiera

Polecam TiR :)
eXtremateria
eXtremateria
  20 grudnia 2008
Konto usunięte

Zadne z tych nie jest interesujace.

Konto usunięte

Jest trudna, "kolega" pisal i mowil, ze byly takie rzeczy jakich raczej nie powinno byc na maturze, bo poziom za wysoki.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.