Hej. ;D
Mam kilka pytań:
Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?
Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja? Właściwie wszystkie te kierunki mi się podobają ale nie wiem które wybrać. A nie chcę potem na ostatni moment wybierać. ;/
lista tematów
szkoła strona 1 z 2
odlot: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?
Ja nie mialam jeszcze matury, ale kolezanka mi mowila, ze jest dosc prosta rozszerzona matura z WOSu... :) Ona wlasnie poszla na studia dziennikarske, wiec raczej sie przyda. ;)
odlot: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?
Hmmm... Ja bym chyba dziennikarstwo jednak wybrala, ale to zalezy juz tylko od Ciebie... ;)
PzDr!! ;***
Konto usunięte: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?
Troche nauki i jest latwa
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?
To zalezy od ciebie Jak piszesz z rozszerzonego jezyka obcego mature to stosunki miedzynarodowe fajny kierunek ;)
Konto usunięte: Q: czy rozszerzona matura z WOS-u jest trudna? I czy przyda się na studia dziennikarskie, czy raczej nie?
Przyda się, a nie jest trudna czytałem ostatnio z 2006 maturę z Wos'u podstawową i rozszerzoną.
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja? Właściwie wszystkie te kierunki mi się podobają ale nie wiem które wybrać. A nie chcę potem na ostatni moment wybiera
Polecam TiR :)
Konto usunięte: Q: na jakie studia najbardzeij opłaca się iść- Dziennikarstwo, Stosunki Międzynarodowe czy Turystyka i Rekreacja?
Zadne z tych nie jest interesujace.
Jest trudna, "kolega" pisal i mowil, ze byly takie rzeczy jakich raczej nie powinno byc na maturze, bo poziom za wysoki.