Dorqa
Dorqa
  17 grudnia 2008 (pierwszy post)

A ja znowu o policji :D Orientuje sie ktoś? :D --> Czy do LO, do klasy o profilu policyjnym trzeba przechodzic test sprawnosci itp ? :ziober2: Wiem ze powinnam sie sama dowiedziec ale kazdy mowi co innego jedni ze trzeba drudzy ze nie...;d

Deathbreaker
Deathbreaker
  18 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: Czy do LO, do klasy o profilu policyjnym trzeba przechodzic test sprawnosci itp ? Wiem ze powinnam sie sama dowiedziec ale kazdy mowi co innego jedni ze trzeba drudzy ze nie...;d

Spytaj się w tym LO
Deathbreaker
Deathbreaker
  18 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A potem sie ludzie dziwia, ze mlodziez jest zdemoralizowana... Jak sie tworzy klasy o profilu policyjnym, to nic tylko pic do lustra Swiat schodzi na psy.

cZEMU TAK SĄDZISZ?
Deathbreaker
Deathbreaker
  18 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: Super :D Ja wiem ze mogłabym zadzwonic do tej szkoly albo nawet do niej sie przespacerowac, ale ten profil jeszcze nie jest utworzony ;d dopiero od roku szkolnego 2009/2010 :D takze nie mam jak sie zapytac ;p Dzieki za odp ;p

Mimo wszystko spytaj
Dorqa
Dorqa
  18 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: cZEMU TAK SĄDZISZ?

tez niewiem o co mu chodzi? :D
smencik
smencik
  18 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: cZEMU TAK SĄDZISZ?

Dorqa
Dorqa: tez niewiem o co mu chodzi? :D

Bo poki co w moim zyciu wiecej przez nia klopotow, niz pomocy :and: Oczywiscie nie uogolniam tu, ze wszyscy policjanci powinni pojsc do piachu, czy inne jakies tam antypolicyjne, oklepane teksty.. Ale mimo wszystko nie przepadam za wiekszoscia strozy prawa :and: Moze to wszystko tez przez panujace w naszym kraju prawo, ale niestety w wiekszosci przypadkow "niebiescy" nadinterpretuja swoje prawa i czesto nie znajac przepisow probuje egzekwowac kary, ktore sie cywilom nie naleza. A sluzba zastepcza to najglupsza rzecz, jaka polacy mogli wymyslic :ninja:
Dorqa
Dorqa
  19 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo poki co w moim zyciu wiecej przez nia klopotow, niz pomocy Oczywiscie nie uogolniam tu, ze wszyscy policjanci powinni pojsc do piachu, czy inne jakies tam antypolicyjne, oklepane teksty.. Ale mimo wszystko nie przepadam za wiekszoscia strozy prawa Moze to wszystko tez przez panujace w naszym kraju prawo, ale niestety w wiekszosci przypadkow "niebiescy" nadinterpretuja swoje prawa i czesto nie znajac przepisow probuje egzekwowac kary, ktore sie cywilom nie naleza. A sluzba zastepcza to najglupsza rzecz, jaka polacy mogli wymyslic

Wiem ze sa policjanci ktorzy kompletnie nie nadają sie na ten zawod...łapówki, wykorzystywanie swojej pracy do zalatwiania swoich interesow itd. Z mojej klasy do policji chce isc z 8 osób. W tych 8 osobach az 3 mialo probloemy z prawem juz wczesniej a dwie osoby lubią sie bic, straszyc innych i olewac wszystko =] I idą tylko dla szpanu
takze nie dziwie sie ze potem w policji pracują mendy i popaprance ;/
smencik
smencik
  20 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: W tych 8 osobach az 3 mialo probloemy z prawem juz wczesniej

A do bycia policjantem nie jest potrzebna czysta kartoteka przypadkiem? :woot:
RapMojaaKokainaa
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 9
RapMojaaKokainaa
  20 grudnia 2008

A ja nie lubie policji::!:!:!:!:!

Dorqa
Dorqa
  20 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A do bycia policjantem nie jest potrzebna czysta kartoteka przypadkiem?

No własnie :) Trzeba. Ale do takiej klasy moga wstapic tyle ze to słuzby nie bardzo

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja nie lubie policji::!:!:!:!:!

Ale przyszpanowalas
smencik
smencik
  20 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: No własnie :) Trzeba. Ale do takiej klasy moga wstapic tyle ze to słuzby nie bardzo

Bez sensu :ninja: Od razu powinni miec zakaz jakiejkolwiek stycznosci z policja :and:
psychomaterionetaa
psychomaterionetaa
  21 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: Czy do LO, do klasy o profilu policyjnym

:szok2: .

42435
Dorqa
Dorqa
  21 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: . 42435

Zamiast nabijac swoje posty, wyrazaj sie sensownie
MalyChlopiec19
MalyChlopiec19
  21 grudnia 2008
Dorqa
Dorqa: Czy do LO, do klasy o profilu policyjnym trzeba przechodzic test sprawnosci itp ?

Do LO, ktore ja znam trzeba bylo przechodzic testy sprawnosciowe, ale z tego co slyszalem nie wszedzie takie cos praktykuja...:)
A te testy to nic takiego, ok 1 osoba na 100 sztuk tylko nie zdaje, wiec nie masz sie czym przejmowac zbytnio...:P
Dorqa
Dorqa
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A te testy to nic takiego, ok 1 osoba na 100 sztuk tylko nie zdaje, wiec nie masz sie czym przejmowac zbytnio...:P

No, to ja jestem tą jedna na sto :D
diler
diler
  22 grudnia 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

No tak, tylko jak Ci ktoś zrobi kuku to polecisz pierwszy.
Jak Ci ktoś gwizdnie samochód, to też to zgłosisz.

Dorqa
Dorqa:

Co z tego, że testy nie są trudne skoro czeka Cię dużo pracy nad samoopanowaniem. Czasem policjantom brak tego i faktycznie przeginają pałę, ale z drugiej strony miałem już różne ekscesy i jakoś nigdy nie oberwało mi się "za nic". Dodam jeszcze, że to bardzo dobrze, że tak jest. Jak jeden i drugi małolat dostanie po twarzy od policjanta to może ich to coś nauczy. Jak widzę grupę nieletnich idących ulicą (całą wszerz) to budzi się we mnie litość, a nie jakiś szacunek.
Jeśli chcesz dobrze zarobić to oczywiście ważne są potem studia, bo bez wyższego wykształcenia nie wyciągniesz w Polsce za wiele. :) Tym bardziej w tej branży.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.