lista tematów
Statki i okrety strona 1 z 2
Musze zrobić prezentacje w power poincie na temat " Statki i okrety" jestem w trkacie zbierania materiałów na ten temat prosze podawać jakieś fajne , dobte materiały na ten temat oraz prosze pod jakimi hasłami mam szukać materaiłow w google na mój temat prosze napisać co umieścic najwazniejszegow referacie bo jest on bardzo obszerny Pozdrawiam z góry dziękuje
dziękuje bardzo za pomoc Jak ktoś zna inne przydatne materiały do mojego referatu oraz także jakieś ciekawostki o statkach i okrętach prosze podawać z góry dziękuje wam
o statkach widmo
Mery Celeste
Octavius
Baychimo
Joyita
Ourang Medan
Latający Holender
piękny temat piękna prezentacja
Mery Celeste
Octavius
Baychimo
Joyita
Ourang Medan
Latający Holender
piękny temat piękna prezentacja

...Ignorance is bliss...
RexMundi: o statkach widmo Mery Celeste Octavius Baychimo Joyita Ourang Medan Latający Holender piękny temat piękna prezentacja
widze pomysłowy jesteś fajnie by było wspomnieć w referacie o statkach widmo , ale głownie w referacie chodzi o statki i okręty wodne prosze podać jakieś dobre materiały i artykuły na temat statków i okretów oraz także podać informacje jakie najważniejsze informacje umieścić w referacie bo jest on bardzo odbszerny Pozdrawiam Z góry dziękuje
hehe niezły żart ale tak poważnie podajcie jakieś dobre stroniki z materiałami zdjęciami , schematami buowy i zasada działania statku i okrętu może ktoś ma jakieś książki albo czasopisma o statkach i okrętach w wersji elektronicznej prosze przesłać prosze także powiedzieć co najważnijszego umieścić w prezetacji bo temat jest bardzo obszerny do kolegi z wczesniejszego postu jak nie będe tego prezetował Pozdrawiam prosze o pomoc z góry dziękuje