takie pytanie raczej do starszych
czy testy na koniec 3 gimnazjum są naprawde takie trudne??
jak wam poszło??
łatwiejsze testy próbne czy juz te prawdziwe??
pozdrawiam
lista tematów
testy
Konto usunięte: ja mialam 40! jestem glupia bo naprawde na najwiekszych banałach sie rozlozylam
kurd eprzez nie uwage.. no ale to juz sie czasu cofnac nie da ;]
Ja miałam z niemieckiego i chyba z niemca był ogólnie łatwiejszy.
Konto usunięte: na probnym dalo sie kosultowac:D pisz ena sali gimnastycznej jest nas tam 60 osob
no i pilnuje 3 nauczycieli a mimo to sie dalo (niby ze szkoly nauczyciele ale nic nie mowili;p) moze na normalnym tez tak bedzie;D
A u nas ma być w klasach :/,bo nikomu nie chce przenosić się ławek na ogromną halę sportową. :/ Na próbnym z języka dało się ściągać,ale ja nie próbowałam i wyszło mi to na lepsze. :D
taaa u nas pol pisze w salach pol na sali:P
he he! wiesz jak u nas byl oz anglika na sluchanie poprstu nie uslyszalam jednej odpowiedzi i mi sie udalo sciagnac i dobrze
ale to nie zawsze poplaca! pisalismy z polaka i zoabzcylam karte odpowiedzi u kol (mielismy jedankowa grupe wszyscy) i zobaczylam z eona ma inaczej... zmienilam tak jak miala ona i co?? źle
Konto usunięte: taaa u nas pol pisze w salach pol na sali:P
he he! wiesz jak u nas byl oz anglika na sluchanie poprstu nie uslyszalam jednej odpowiedzi i mi sie udalo sciagnac i dobrze
ale to nie zawsze poplaca! pisalismy z polaka i zoabzcylam karte odpowiedzi u kol (mielismy jedankowa grupe wszyscy) i zobaczylam z eona ma inaczej... zmienilam tak jak miala ona i co?? źle
Czasem tak bywa.
Boję się,że będą na matematycznym ostrosłupy,które są moją słabą stroną.
Konto usunięte: aaaa :D na probnym mialam napisa copowiadanie;) to jescze ujdzie
opowiadanie bylo do tekstu mielismy skonczyc jer tak jak by
(jak zmienilo sie zycie narratora-bohatera po otrzymaniu listu)
Boże, opowiadania były najgorsze ;d
dlaczego nie będziecie mieć wypracowań z lektur?
a jak byś chciała się dostać do średniej? :>