Musze napisać o sylwestrze lub o innym święcie odbywającym sie co rok w naszym kraju.Pomożecie?:P Tylko tak z tłumaczeniem jeszcze zebym kumała o co w tym chodzi.
lista tematów
angielski
Konto usunięte: No chyba Cię pogięło.
Napisz, my sprawdzimy.
A nie kuwa będziemy za Ciebie pracę domową odrabiać.
widzia;lam juz tu przypadki ze lduzie pomagali w ten sposob a Tobie jak cos gowniaro nie pasuje to nie pisz ;] Nie oczekuje ze ktos bedzie za mnie prace domowe odrabiał,po prostu oczekuje ze ktos poda strone albo inna rzecz na ktorej bede mgla cos takiego znaleźć.
Konto usunięte: widzia;lam juz tu przypadki ze lduzie pomagali w ten sposob a Tobie jak cos gowniaro nie pasuje to nie pisz ;] Nie oczekuje ze ktos bedzie za mnie prace domowe odrabiał,po prostu oczekuje ze ktos poda strone albo inna rzecz na ktorej bede mgla cos takiego znaleźć.
jeden uj czy my ci ta prace domowa napiszemy czy ty ja sobie z internetu zerżniesz, lubisz iść na łatwiznę? ciekawe czy na maturze też poprosisz żeby to ktoś za ciebie napisał?
radze więcej siedzieć nad książkami niż na fotce.
BU! :**
wyrażaj się.
Zresztą ... Ty za to jesteś nieinteligentnym BABSKIEM (skoro mnie nazywasz gówniarą, to pewnie masz dobrze po 40 )
Konto usunięte: widzia;lam juz tu przypadki ze lduzie pomagali w ten sposob a Tobie jak cos gowniaro nie pasuje to nie pisz ;] Nie oczekuje ze ktos bedzie za mnie prace domowe odrabiał,po prostu oczekuje ze ktos poda strone albo inna rzecz na ktorej bede mgla cos takiego znaleźć.
Po pierwsze to nie jest pomoc, to jest odrobienie pracy domowej.
Po drugie NIE napisałaś, że prosisz o stronę czy coś, tylko o odrobienie. I to Twoje życzenie ;
to myślałam, że mnie coś trafi.
Regulamin się kłania.
Konto usunięte: Musze napisać o sylwestrze lub o innym święcie odbywającym sie co rok w naszym kraju.Pomożecie?:P Tylko tak z tłumaczeniem jeszcze zebym kumała o co w tym chodzi.
przeczytaj regulamin tego działu!
nie mamy robić go za Ciebie, tylko ewentualnie pomóc.
do tego wykorzystaj swój miniaturowy rozum. Że Ty widziałaś, to już tylko Twoja sprawa. Ucz się, na maturze nikt za Ciebie nic nie zrobi...
Konto usunięte: Musze napisać o sylwestrze lub o innym święcie odbywającym sie co rok w naszym kraju.Pomożecie?:P Tylko tak z tłumaczeniem jeszcze zebym kumała o co w tym chodzi.
wpoisz w google: tlumacz angielsko polski tak masz strone translate.pl chyba jakos tak tam wklejasz tekst po polsku i ci tlumaczy:)
ja niestety też nie
kundziorka86: eden uj czy my ci ta prace domowa napiszemy czy ty ja sobie z internetu zerżniesz, lubisz iść na łatwiznę? ciekawe czy na maturze też poprosisz żeby to ktoś za ciebie napisał?
radze więcej siedzieć nad książkami niż na fotce.
ale to jej sprawa, co robi i jak jej pójdzie na maturze ;D