Miesiąc temu było zebranie. Miałam z geografii 2 dwójki (ze sprawdzianu i z kartkówki) i nie miałam wtedy wystawionego zagrożenia. Po zebraniu dostałam 1 ze sprawdzianu.
U nas w szkole jest średnia ważona. Słyszałam, że jeśli nauczycielka nie wystawiła mi zagrożenia miesiąc przed klasyfikacją, czyli na to zebranie, nie może dać mi już 1 na koniec. Czy to prawda??
Powiedzcie że tak błagam :P
lista tematów
ello. ;d
Konto usunięte: Miesiąc temu było zebranie. Miałam z geografii 2 dwójki (ze sprawdzianu i z kartkówki) i nie miałam wtedy wystawionego zagrożenia. Po zebraniu dostałam 1 ze sprawdzianu.
U nas w szkole jest średnia ważona. Słyszałam, że jeśli nauczycielka nie wystawiła mi zagrożenia miesiąc przed klasyfikacją, czyli na to zebranie, nie może dać mi już 1 na koniec. Czy to prawda??
Powiedzcie że tak błagam :P
może watro posiedzieć nad książkami a nie na fotce???
BU! :**
na co ja mam ci odpowiedzieć?
Jak ty nie chceszusłuszec prawdy tylko słowa że nie będziesz miała pały na semestr.
Przykro mi ale tego ci nie powiem.
mam więcej dopowiedzenia niż ty złotko i nie zonkaj do mnie !
HaHaHa!!! Jakoś nie widać, żebyś miała coś mądrego do powiedzenia! :P
Potrafisz tylko ludzi pouczać, żeby siedli do książek?? A ty co moja mamusia? :P
Wierz mi, może starsza ode mnie jesteś ale wątpię żebyś miała w sobie choć trochę inteligencji. ;D
Pouczać to ja też potrafię. Gratulacje.
ty to jestes glupsza niz standard fotkowy przewiduje...
glupia jestes, moze to by ci pomoglo.
twoja matka to sie pewnie za ciebie wstydzi wiedzac, jakie ma glupie dziecko.
Konto usunięte: Wierz mi, może starsza ode mnie jesteś ale wątpię żebyś miała w sobie choć trochę inteligencji. ;D
ty dziewczyno wez sobie sprawdz slowniku co oznacza inteligencja i nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz.
juz sie wyszczekalas??
A ty może mądra jesteś?? ;>
Really?
a twoja matka jak byłaś mała, nosiła cię w reklamówce, musiała chyba nieźle zaku..rwić o krawężnik twoją głową i dlatego taka poje**na jesteś! =d
Konto usunięte: ty dziewczyno wez sobie sprawdz slowniku co oznacza inteligencja i nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz.
ty wpierw idź sprawdzić bo wątpię żebyś ty wiedziała.
Nie. hahaha! żal...
dziecko neo - nie wie co powiedziec, to powtarza po innych.
ale zablysnelas
Konto usunięte: a twoja matka jak byłaś mała, nosiła cię w reklamówce, musiała chyba nieźle zaku..rwić o krawężnik twoją głową i dlatego taka poje**na jesteś! =d
nie musisz mi opowiadac historii z twojego dziecinstwa, nie interesuja mnie. ale po twoich tekstach widze, ze musialo bolec...
i znowu - najlepiej powtarzac po madrzejszych no nie??
pokemon
za to ty dziecko drogie masz dużo, szkoda tylko że nie natemat
to jest ciekawa rzecz
nie ludzi tylko ciebie bo mialczysz mi tu a nic nie robisz w tym kierunku zeby bylo lepiej, a jakbym byla twoja matka to inaczej bys chodzila.
Konto usunięte: Wierz mi, może starsza ode mnie jesteś ale wątpię żebyś miała w sobie choć trochę inteligencji. ;D
oj werze wierze.... ty na pewno masz jej sporo
a wydurniać się i szczekać jeszcze bardziej
Konto usunięte: a twoja matka jak byłaś mała, nosiła cię w reklamówce, musiała chyba nieźle zaku..rwić o krawężnik twoją głową i dlatego taka poje**na jesteś! =d
a ty masz matkę? widocznie jej nie szanujesz skoro na temat czyichś matek się ak wypowiadasz
Konto usunięte: blondynkaax3:
ty dziewczyno wez sobie sprawdz slowniku co oznacza inteligencja i nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. ty wpierw idź sprawdzić bo wątpię żebyś ty wiedziała.
łahahahaha sama siebie cytuje i sama sobie odpowiada