Berek.
Otóż: jutro Mikołajki - wiecie?
W naszej szkole organizuje się co roku jakąś imprezę, tym razem wymyślono, ze każda klasa przygotuję czapkę mikołajkową i zrobimy 'modę mikołajkową...'
Chodzi o to, że każda klasa wystawia dwie osoby jakoś przebrane i jedna osoba komentuje te stroje. Mi przypadła ostatnia rola. Chodzi o to, że w ogóle nie wiem co bym miała powiedzieć... Eh. Będzie dziewczyna i chłopak. Chłopak będzie zwyczajnie za Mikołaja, a koleżanka za śnieżynkę, ale nie wiem jak to mam sklecić w zdania..
Pomożecie?
lista tematów
Mikołajki
"Dziewczyna ubrana w megasexowna mini czerwona spodnieczke i biala bluzke. W reku trzyma rozge ktora dostala od św mikolaja. i czeronw gustowne balerinki..."
podobnie mielismy kiedys w szkole ale to bylo cos takie ze kazdy przebieral sie w roki od smieci albo jakies inne smieci i tez tak przedstawialismy
być może.
Dorqa: "Dziewczyna ubrana w megasexowna mini czerwona spodnieczke i biala bluzke. W reku trzyma rozge ktora dostala od św mikolaja. i czeronw gustowne balerinki..."
podobnie mielismy kiedys w szkole ale to bylo cos takie ze kazdy przebieral sie w roki od smieci albo jakies inne smieci i tez tak przedstawialismy
Dzięki, chociaż tyle.
tak kumpel.
koleżanki nie mogłam znaleźć w googlach, ale czerwona bluzka na długi rękaw, a na to biała na ramiączkach + biała spódniczka i kozaki.
Konto usunięte: Chodzi o to, że każda klasa wystawia dwie osoby jakoś przebrane i jedna osoba komentuje te stroje. Mi przypadła ostatnia rola. Chodzi o to, że w ogóle nie wiem co bym miała powiedzieć... Eh. Będzie dziewczyna i chłopak. Chłopak będzie zwyczajnie za Mikołaja, a koleżanka za śnieżynkę, ale nie wiem jak to mam sklecić w zdania..
Pomożecie?
kompletnie nie wiem o co Ci chodzi.
"No, no, no... Mikołajowi brakuje tylko rózgi, by chłostać tę śnieżynkę, za takie skąpe ciuszki w środku zimy"