kupie ksiazke Historia III - liceum i technikum. Podróże w czasie. Sprawdziany. Czasy współczesne (tylko dla szkół) wydana przez GWO.
Sprawdziany zawierają:
? wszystkie typy zadań testowych, ćwiczenia z tekstami źródłowymi, ilustracjami, mapami, schematami i danymi statystycznymi,
? zadania dla poziomu rozszerzonego wzorowane na maturalnym arkuszu II,
? modele odpowiedzi i schemat oceniania.
PROBLEM TKWI W TYM,ZE:
Sprawdziany wydawane przez GWO zostały objęte specjalnymi warunkami dystrybucji. Można je zamawiać tylko za pośrednictwem szkół. W związku z tym realizowane są tylko pisemne zamówienia, opatrzone pieczątką szkoły. Aby zamówić sprawdziany należy pobrać druk zamówienia, wydrukować go, wypełnić i wysłać pocztą pod adresem wydawnictwa, podanym na druku.
KSIAZKA KOSZTUJE 16ZL W WYDAWNICTWIE , JA DAJE ZA NIA 60ZL. MA KTOS DOJSCIE DO TAKICH RZECZY?
lista tematów
kupie ksiazke
Konto usunięte: kupie ksiazke Historia III - liceum i technikum. Podróże w czasie. Sprawdziany. Czasy współczesne (tylko dla szkół) wydana przez GWO.
Sprawdziany zawierają:
? wszystkie typy zadań testowych, ćwiczenia z tekstami źródłowymi, ilustracjami, mapami, schematami i danymi statystycznymi,
? zadania dla poziomu rozszerzonego wzorowane na maturalnym arkuszu II,
? modele odpowiedzi i schemat oceniania.
PROBLEM TKWI W TYM,ZE:
Sprawdziany wydawane przez GWO zostały objęte specjalnymi warunkami dystrybucji. Można je zamawiać tylko za pośrednictwem szkół. W związku z tym realizowane są tylko pisemne zamówienia, opatrzone pieczątką szkoły. Aby zamówić sprawdziany należy pobrać druk zamówienia, wydrukować go, wypełnić i wysłać pocztą pod adresem wydawnictwa, podanym na druku.
KSIAZKA KOSZTUJE 16ZL W WYDAWNICTWIE , JA DAJE ZA NIA 60ZL. MA KTOS DOJSCIE DO TAKICH RZECZY?
chyba za durzo piszesz... nie che mi sie tego czytac